ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса
26. 06. 2024. у 07:00
Уколико волите слатке пите, ова ће од сада бити ваш фаворит.
Повезане вести
ПИТА СА ШУНКОМ, СИРОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Тајна њеног савршеног укуса и невероватне сочности крије се у посебном преливу (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
ПОНЕКАД је за срећу потребно само парче добре, слане пите!
25. 10. 2025. у 13:03
РЕЦЕПТ ЗА ЗЛАТНУ ПИТУ: Испробајте традиционално јело са југа Србије
ОВУ питу са југа Србије морате да направите.
14. 12. 2025. у 13:00
ГИБАНИЦА БРЗИ ГОНЗАЛЕС: Готова за 3 минута, а пола се поједе док је још у рерни
НЕЋЕТЕ моћи да престанете да једете.
21. 11. 2025. у 22:43
ПИТА БЕЗ КОРА СА ПОВРЋЕМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Брзо, једноставно и неодољиво!
КАДА пожелите топло, мирисно јело које се спрема без муке, ова пита без коре је прави избор! Споља благо хрскава, а изнутра мека и пуна укуса — савршена вечера за целу породицу.
29. 10. 2025. у 07:00
ПИТА СА ЈАБУКАМА И ВИШЊАМА: Свиленкаст фил и укус који се не заборавља због једног састојка!
Припремите се за савршени ужитак!
17. 09. 2025. у 19:00
Најновије из рубрике
ДОМАЋИ ЛИСНАТИ ПРУТИЋИ СА СИРОМ: Припрема је занимљива и лака, а резултат је права фантазија укуса (РЕЦЕПТ/ ВИДЕО)
ПЕЦИВО је толико ваздушасто и мекано да се просто лепи за прсте, а свака кора се одваја као лист.
23. 12. 2025. у 12:00
КРОАСАН СА ЏЕМОМ: Мирисом враћа у дане детињства
САВРШЕНО иду уз чај или кафу.
23. 12. 2025. у 10:32
ПОСТАН ПЕСТО ОД РУКОЛЕ И АВОКАДА: Кремаст, освежавајућ и другачији од класичног
Овај посан песто је савршен избор за све који желе нешто ново и укусно. Рукола му даје карактеристичну, благо пикантну ноту, док авокадо и индијски орах обезбеђују кремасту текстуру без икаквих млечних производа. Идеалан је за време поста, али и за све љубитеље модерне, здраве кухиње.
22. 12. 2025. у 22:45
ПОСНА БАЈАДЕРА: Овај рецепт ће постати центар сваке трпезе (ВИДЕО)
БАЈАДЕРА има и своју посну верзију.
22. 12. 2025. у 13:00
РЕЦЕПТ ЗА МАЂАРСКЕ ПРЖЕНИЦЕ: По једном састојку се разликују од наших, а он потпуно мења укус
ДА ли сте некада јели мађарске прженице?
22. 12. 2025. у 08:45
Коментари (0)