РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки
Посни хлебови су право олакшање због њихове брзе и једноставне припреме.

Foto: Shutterstock
То никако не умањује њихов фантастичан укус. У то се лако можете уверити, захваљујући овом рецепту.
Састојци:
- 200г црног брашна и око 300 г белог брашна
- 1 кесица квасца
- со
- две чаше топле воде
- мало шећера
- кашика сусама и кашика лана
Припрема:
У топлу воду додајте квасац, мало промешајте, па додајте со, шећер и брашно.
Мешајте смесу док не добијете глатко тесто.
У току мешања додајте семенке и умесите их у тесто.
Оставите барем 30 минута да се удвостручи, а затим у загрејаној рерни на 200 степени, пеците 20 минута.
(trpeza)

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

УЖАС - ДА СЕ ПРЕВРНЕ ЖЕЛУДАЦ: Упали где производе крофне намењене ЦГ приморју - затекли су ХОРОР сцене (ВИДЕО)
Крофне су за многе једна од најпознатијих и најомиљенијих посластица на свету, али после гледања снимка који нам стиже из Црне Горе питање је како ћете убудуће гледати на оне куповне.
13. 09. 2025. у 17:03 >> 17:10
Коментари (0)