ПУДИНГ ОД ХЛЕБА: Направите јединствени пудинг који ће вас оборити с ногу
Несвакидашњи рецепт за пудинг од хлеба савршен је за ужину или вечеру и пробудиће сва ваша чула. Једноставно се прави, а лаган је и укусан.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г старог хлеба
- 4 јајета
- 0,5 л млека
- 200 г шећера
- 2 кесице ванилин шећера
- 100 г сувог грожђа
- пола кашичице цимета
- 70 г маргарина
Припрема:
Исецкајте хлеб на кришке и посложите их у ватросталну посуду. Умутите јаја са шећером и ванилин-шећером, додајте цимет, суво грожђе и млеко, па прелијте преко хлеба и ставите у фрижидер на неколико сати. Потом преко сложите комадиће маргарина и пеците око 25 минута на 200 степени да пудинг порумени.
(still)
Препоручујемо

КОЛАЧ ОД ГРИЗА: Рецепт за кремасту посластицу која се не пече и осваја укусом
25. 07. 2024. у 19:00

КАЗАНДИБИ: Турски дезерт који се топи у устима, и који се обожава широм света
11. 07. 2024. у 16:00

РАФАЕЛО ПУДИНГ: Предивна кремаста посластица која се топи у устима
08. 05. 2024. у 17:00

"ДОБРО СМО УПОЗНАТИ СА ДОГАЂАЈИМА У СРБИЈИ" Медведев оптужио Запад за организовање протеста у другим земљама
ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије и председник странке Јединствена Русија Дмитриј Медведев оптужио је данас западне земље да организују протесте и мешају се у изборне процесе других земаља да би одржале своју доминацију.
31. 07. 2025. у 17:01

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

СРПСКА СНАЈА ИЗ ЗАМБИЈЕ Описала свој прелазак у православље: "У почетку, неке ствари биле су ми ЧУДНЕ"
ПАТРИЦИЈА Каунда из Замбије пре неколико година заљубила се у младића из Србије, а због њега се доселила у нашу земљу, па чак и променила веру.
02. 08. 2025. у 11:32
Коментари (0)