ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити
01. 10. 2024. у 08:00
Једино што ће вам одузети време приликом припреме кестен пиреа јесте љуштење. Али све има своју цену. На љуске ће вам отићи око 30 одсто масе, па уколико желите да направите већу количину кестен пиреа, узмите то у обзир.
Повезане вести

РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесењи слаткиш који нас увек изнова одушевљава
МИРИС печеног кестена мало кога може оставити равнодушним, а једна од омиљених посластица многих јесте кестен пире.
02. 10. 2025. у 20:32
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ РУСКИХ БАБУШКИ: Овако је Путинова баба КИСЕЛИЛА КУПУС - 1 тајни састојак
РЕЦЕПТ руских бабушки за кисели купус преноси се с колена на колено и важи за један од најстаријих и најукуснијих начина припреме ове зимнице.
10. 10. 2025. у 16:04

ХЛЕБ СА МАСЛИНАМА, СЛАНИНОМ И СИРОМ: Слано задовољство за сваки оброк
Ако волите пуцање коре под ножем и мирис свежег, топлог хлеба – овај рецепт је за вас. Ово није обичан хлеб, већ раскошно слано пециво пуно сира, хрскаве сланине и сочних маслина. Савршен као прилог уз супу, део бранча или као грицкалица уз чашу вина.
10. 10. 2025. у 15:30

НАДАЉСКИ КОЛАЧ: Ситни славки колач
Богат, чоколадно-орашасти колач који се савршено сече на штанглице и краси сваку славску тацну. Старински укус који остаје у памћењу.
10. 10. 2025. у 15:02

БРАУНИ: Чоколадни хрскави колач
Једноставан и брз рецепт за најбоље брауни колаче – хрскави споља, мекани изнутра, пуни чоколадног укуса!
10. 10. 2025. у 14:30

КАРАМЕЛ ШТАНГЛИЦЕ: Десерт који се топи у устима
Комбинација хрскаве основе, кремастог филa и богатог карамел прелива чини их савршеним за све прилике: од дечијих рођендана до свечаних вечера. Једноставне су за припрему, не захтевају посебне вештине, а изгледају као из најбоље посластичарнице!
10. 10. 2025. у 13:30
Коментари (0)