НОВОСТИ УЖИВО ИЗБОРИ 2024 СА ЛИЦА МЕСТА

СПРЕМИТЕ РОЛОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Корак по корак до савршеног ручка (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

27. 03. 2023. у 09:00

АКО не знате шта да спремате данас, ми имамо фантастичну идеју

СПРЕМИТЕ РОЛОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Корак по корак до савршеног ручка (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин/Jelajelena Petrovic

Роловане пилеће шницле - састојци:

1 пар пилећих шницли

200 г сувог врата
100 г качкаваља
мало сенфа
соли, бибера 
црвена слатка паприка

Још је потребно:

презле неколико кашика

брашно     
3 јајета
уље
папирни убруси

Роловане пилеће шницле - припрема:

Месо исећи на шницле, па га излупати између фолије танко. Сваку шницлу добро посолити, побиберити, посути паприком, намазати сенфом и додати бели лук у гранулама. Затим на месо ставити листове сувог врата и качкаваља.

Foto: Bakina kuhinja

Tekst potpisa

Увити у ролницу и завити у фолију. Оставити у фрижидер да одстоји сат времена.

Разбити и умутити јаја  и мало посолити. Ролнице најпре провући кроз јаја, брашно, поново кроз јаја и презле. Пржити у дубоком уљу на средњој температури.

Foto: Bakina kuhinja

 

Кад се лепо зарумене, вадити на папирне убрусе. Сервирати уз кромпир пире.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВУЧИЋ НА ПРОВОКАЦИЈЕ НОВИНАРКЕ Н1: Не брините, следе вам веома радосне вести (ВИДЕО)

ВУЧИЋ НА ПРОВОКАЦИЈЕ НОВИНАРКЕ Н1: Не брините, следе вам веома радосне вести (ВИДЕО)

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић стигао је у штаб СНС-а. На самом улазу новинарка Н1 телевизије Жаклина Таталовић покушала је да испровоцира председника Србије, и председницу Скупштине Ану Брнабић.

02. 06. 2024. у 20:20

МОЖДА САМ ПОРЕКЛОМ И СРБИН Де Ниро о Београду, бомбардовању 99, Нолету, Хрватима и Бошњацима

"МОЖДА САМ ПОРЕКЛОМ И СРБИН" Де Ниро о Београду, бомбардовању '99, Нолету, Хрватима и Бошњацима

ПРОСЛАВЉЕНИ холивудски глумац Роберт Де Ниро, који је последњих дана у центру пажње јер је у 80. години седми пут постао отац, својевремено је посећивао нашу земљу, а симпатије према српском народу није скривао ни у својим изјавама.

02. 06. 2024. у 11:40

Коментари (0)

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА СПЕКТАКЛ – ДРУГА ШАНСА ЗА МИЛИОНЕРЕ ИЛИ 15. ТИТУЛА ЗА КРАЉЕВЕ? Погледајте шта нас очекује у финалу Лиге шампиона!