У ПОТРАЗИ СТЕ ЗА РУЧКОМ? Спремите пилав са сувим ребрима, интегралним пиринчем и младим луком (ВИДЕО)

ИЗБОР за викенд ручак.

У ПОТРАЗИ СТЕ ЗА РУЧКОМ? Спремите пилав са сувим ребрима, интегралним пиринчем и младим луком (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскирн/JelaJelena Petrovic

Потребно је:

  • 200 г интегралног пиринча
  • 2 шаргарепе
  • 200 гр сувих ребара (меснатији део)
  • 2 везе младог лука
  • 1 мањи кромпир
  • уље 
  • со, бибер
  • першунов лист

Припрема:

На уљу пропржити коцке сухомеснатог, па додати сечен лук и на колутове исечену шаргарепу и продинстати.

Додати на коцкице исечен кромпир и опран пиринач.

Налити водом, смањити на тиху ватру. Посолити и побиберити.

Крчкати док вода мало испари, па истрести у тепсију и запећи на 220 степени око 20-30 мин.

Уживајте! Пријатно!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

THE DORCOL RESIDENCE ПРЕДСТАВЉЕН НА ДОГАЂАЈУ ГОДИНЕ: Нови стандард луксузног становања у Београду