КРИЛЦА ИЗ РЕРНЕ после којих ћете полизати прсте (ВИДЕО)

Novosti online

13. 02. 2023. у 12:00

УЗ овај рецепт ћете брзо и лако спремити укусан ручак

КРИЛЦА ИЗ РЕРНЕ после којих ћете полизати прсте (ВИДЕО)

FOTO: Privatna arhiva

Крилца из рерне - потребно је:

600 гр крилаца

2 кашике хлебног брашна
2 кашике кукурузног брашна
маслиново уље
кари
коријандер
соја сос чили
со
црвена млевена парика

FOTO: Privatna arhiva

 

Крилца из рерне - припрема:

Крилца добро посолити и посути црвеном млевеном паприком.

У суд сипати оба брашна и измешати.

У други суд сипати маслиново уље, додати мало карија, коријандера, соја соса и све измешати.

Посољена крилца провући кроз брашно и уље са зачинима и ређати у подмазан плех и пећи на 220 степени око 50 мин. да лепо порумене.

Извадити из масноће и служити топло. Врхунско пријатно!

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ! СПАЈИЋ ЈАВНО ПРИЗНАО: Никакав проблем није, гласаћемо за Резолуцију о геноциду у Сребреници