ОБОЖАВАЋЕТЕ ОВАЈ РЕЦЕПТ: Хрскаве поховане пилеће џигерице са белим луком за само 20 минута (ВИДЕО)

Novosti online

11. 02. 2023. у 15:00

БУДИТЕ богатији за још један фантастичан рецепт и уживајте у укусима

ОБОЖАВАЋЕТЕ ОВАЈ РЕЦЕПТ: Хрскаве поховане пилеће џигерице са белим луком за само 20 минута (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин/ Jelajelena Petrovic

ЗА ПОХОВАНУ ПИЛЕЋУ ЏИГЕРИЦУ је потребно :

300 гр пилећих џигерица

2 кашике белог брашна
3 кашике презли
грануле белог лука
со, бибер
2 јаја
уље

FOTO: Privatna arhiva

 

ПОХОВАНА ПИЛЕЋА ЏИГЕРИЦА припрема:

Џигерице посолити, додати грануле белог лика бибера, па измешати.

Уваљати у брашно, обилно окупати у јајима која сте умутили и мало посолили, а затим уваљати у презле. 

Пржити у дубоком уљу да порумене са једне и друге стране. Поклопити код пржења јер доста прскају приликом припремања.

Вадити на папирну салвету. Сервирати уз куван кромпир.

Фантастичан ручак готов за 20 минута. Пријатно!

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Знамо где провести лето, пријатно и повољно!