САМО ТРИ САСТОЈКА: За најфиније пуслице
ТОЛИКО једноставна и толико славна, пуслица је фини слатки залогај који се дивно слаже са кремовима и сладоледом.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Recepttura
Послужите их уз сладолед или сецкано воће.
Састојци:
* беланца, 4
* шећер, 200 г
* со, прстохват
Припрема:
Умутите беланца са прстохватом соли док не добијете чврст снег, затим постепено додајте шећер и наставите да мутите док не постане сјајно.
Кашиком вадите пуслице на папир за печење и пеците, тј. сушите пуслице на 100 степени око 90 до 120 минута. Наравно, биће лепше ако смесу ставите у дресир кесу са звездастим наставком.
Од величине пуслица зависиће и време печења, па проверавајте рерну ако су пуслице мале.
Пријатно!
(Super recepti/Žena)
Препоручујемо

МОКА ПУСЛИЦЕ: Кафа им даје посебну драж, а поједу се у једном залогају
27. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

БАНАНА ТАРТ: Кремаст и освежавајући - бићете одушевљени укусом!
13. 07. 2025. у 14:32

МОЛДАВИЈА ДОНЕЛА ОДЛУКУ ВЕЗАНУ ЗА СРБИЈУ: Ограничили увоз ове намирнице из наше земље
ВЛАДА Молдавије донела је одлуку о привременом ограничењу увоза шећера из Србије, уз образложење да на тај начин жели да заштити домаћу производњу и стабилизује тржиште.
10. 10. 2025. у 13:22

РУСИ ОТКРИЛИ ЧИМЕ СУ СИНОЋ ГАЂАЛИ УКРАЈИНУ: "Одговор на терористичке ударе по цивилним објектима"
РУСКЕ оружане снаге током ноћи извеле су масовни напад на енергетске објекте који напајају војно-индустријски комплекс Украјине, саопштило је Министарство одбране Русије.
10. 10. 2025. у 14:48

"ОТЕЋЕ ВАМ ДЕЦУ! Мирјана Бобић Мојсиловић упозорила родитеље
"ЗАТО, родитељи, док још није касно, зграбите своју децу и забавите их сами!"
09. 10. 2025. у 10:15
Коментари (0)