СОЧАН И КРЕМАСТ, ДА СВА ЧУЛА УЖИВАЈУ: Чизкејк од боровница, здрава посластица која се не пече
09. 09. 2024. у 15:00
ОСВЕЖАВАЈУЋ и кремаст - Чизкејк од боровница.
Повезане вести

ОСВЕЖАВА И СЛАДИ: Манго чизкејк, савршен избор за ове топле дане
Лако се прави а још лакше поједе! Овај сочни чизкејк прави је избор за топле дане.
13. 06. 2025. у 11:00

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00

МАЛЕ ЗЕЛЕНЕ КИВИ КАПИЦЕ: Лаган и освежавајућ колач који може лако да засити
Са кексом, јогуртом, бадемима и бананама, овај колач може лепо да вас засити за ужину. А уз то веома атрактивно изгледа.
24. 06. 2025. у 13:00

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00

СЛАТКО ЗАДОВОЉСТВО: Банана хлеб
Иако у свом имену има реч "хлеб" нема много везе са њим, осим што ћете и овде приликом јела тражити парче више!
14. 06. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ВИНТИЏ ЗЕБРА ТОРТА СА КУТИЈЕ КОЛАЧИЋА: Рецепт стар 85 година који морате да пробате!
ЗА САМО неколико минута можете направити освежавајућу торту без печења, која је популарна и данас као што је била и 1940-тих.
14. 09. 2025. у 13:09

ХРСКАВЕ ТИКВИЦЕ: Укусно и супер лагано јело
Одлично предјело или чак прилог за ручак или вечеру.
14. 09. 2025. у 12:31

ДИНСТАНА ГОВЕЂА РЕБРА У СОПСТВЕНОМ СОСУ: Укус који се топи у устима!
НЕЖНА, сочна ребра која се топе у устима, полако динстана у мирисном сосу и сервирана на баршунастом пире кромпиру – јело које одушевљава на сваки залогај!
13. 09. 2025. у 11:51

ПЕЧЕНИ ПАРАДАЈЗ СА ТИКВИЦАМА: Рецепт за сочну салату
Миришу невероватно, имају још бољи укус, а можете их чак чувати у теглама и уживати у лету током целе године.
12. 09. 2025. у 20:00

ЈЕЛО КОЈЕ ЈЕДУ МОНАСИ: Једноставан манастирски рецепт од само 3 састојка - на води
ОВО лагано јело од парадајза и паприка долази из старих манастирских кухиња и преноси мудрост векова.
12. 09. 2025. у 19:09
Коментари (0)