КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА И ПУДИНГОМ: Можете га направити у било које доба године - савршена комбинација је са сладоледом

Новости онлајн

06. 09. 2023. у 20:00

РЕЦЕПТ за колач са јабукама и пудингом је невероватно једноставан, а укусом осваја већ при првом залогају.

КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА И ПУДИНГОМ: Можете га направити у било које доба године - савршена комбинација је са сладоледом

Foto: Jutjub/Printskrin/Golden Hands

Припрема му је - не може лакша, а укус - не може боље. Испробајте и уверите се и сами.

Састојци:

  • Кекс за подлогу
  • 1 кг очишћених и насечених јабука
  • 1/2 литра воде
  • 6 кашика шећера
  • 2 ванилин шећера
  • 2 пудинга од ваниле
  • 1 шлаг пена

Припрема:

1. Кекс сложите у тепсију (количина зависи од величине тепсије).

2. У дубоку посуду ставите очишћене и насечене јабуке, шећер и воду. Кувајте док јабуке не почну да се распадају. Додајте ванилин шећер. У ту смесу додајте два пудинга од ваниле размућена у мало воде. Кувајте још неколико минута па врућ фил прелијте преко кекса.

3. Оставите да се охлади и након тога колач премажите умућеним шлагом.

(Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

БУРНО ПРЕД СРБИЈА - ЕНГЛЕСКА! Пикси шокирао Енглезе, Тадић им поручио: Само пробајте!