САЛАТА ОД КРОМПИРА СА ПРЕЛИВОМ ОД СЕНФА: Кремаста, сочна и хранљива, идеална за вечеру или као прилог уз главно јело
19. 02. 2025. у 15:46
Поред тога што ће донети освежење у ваш свакодневни јеловник, брзо се и једноставно припрема. У случају да сте веган, можете је јести и као главни оброк јер је веома заситна.
Повезане вести

КРОМПИР САЛАТА: Непролазни класик који мора да се нађе на вашој трпези
Једноставна кромпир салата која иде уз свако месо.
20. 04. 2025. у 14:30

АВОКАДО САЛАТА: Једноставна, а здрава
Свежа, сочна и лагана, а једноставно се припрема.
10. 04. 2025. у 11:30

НЕМАЧКА САЛАТА СА КРОМПИРОМ И КУПУСОМ: Jедноставан рецепт за савршен прилог (ВИДЕО)
Толико је добра да ће вам сви тражити рецепт, а супер је и уз месо, али и рибу.
22. 03. 2025. у 13:30

КРЕМАСТА ПИЛЕЋА САЛАТА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА, КРОМПИРОМ И ПАВЛАКОМ: Необична комбинација састојака за неодољив укус
Кремаста пилећа салата је одлична за трпезу.
01. 02. 2025. у 15:00
Најновије из рубрике

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

ЈЕДНИ КАЖУ ЈЕДНО, ДРУГИ ДРУГО, А ЗНАТЕ ЛИ ВИ: Да ли је добро пећи на маслиновом уљу?
Једна од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
30. 04. 2025. у 07:00

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00

ДОМАЋИ КОЛАГЕН: Припрема је једноставна, а и врло је укусан
Природни колаген из домаће супе помаже код остеопорозе, подмлађује кожу и штеди новац. Погледајте рецепт који је постао виралан.
29. 04. 2025. у 11:00

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
29. 04. 2025. у 09:00
Коментари (0)