ЧОРБА ОД БРОКОЛИЈА И ЧЕДАР СИРА: Витаминска бомба за подизање имунитета је најпопуларнији рецепт на планети
ОБАВЕЗНО пробајте да направите чорбу од броколија и чедар сира.

Foto: Shutterstock
Заситна је, укусна и има изузетно привлачну кремасту структуру, а невероватно и здрава.
Састојци:
- путер 20 г
- бели лук 2 чена
- шаргарепа 1 рендана
- броколи 1 главица
- вода 1,5 л
- коцка за супу половина
- неутрална павлака 200 мл
- чедар сир 50-100 г
- со и бибер по укусу
Припрема:
У шерпи истопите путер, додајте бели лук и 4 кашике брашна, и мешајте док не настане густа смеса. Затим додајте шољу супе, а онда и шаргарепу и броколи, као и крем сир или павлаку за кување. На крају, додајте две шоље ренданог чедар сира и добићете преукусну кремасту чорбу у којој ћете уживати.
(superrecepti/žena)
Препоручујемо

ПОТАЖ ОД ШАРГАРЕПЕ И ПАРАДАЈЗА: Укусан, а богат поврћем и здрав
18. 04. 2024. у 13:00

ЧОРБА ОД КОПРИВЕ: Здрава и укусна, може и посна, а притом се једноставно прави
19. 03. 2024. у 15:00

"ДОБРО СМО УПОЗНАТИ СА ДОГАЂАЈИМА У СРБИЈИ" Медведев оптужио Запад за организовање протеста у другим земљама
ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије и председник странке Јединствена Русија Дмитриј Медведев оптужио је данас западне земље да организују протесте и мешају се у изборне процесе других земаља да би одржале своју доминацију.
31. 07. 2025. у 17:01

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

СРПСКА СНАЈА ИЗ ЗАМБИЈЕ Описала свој прелазак у православље: "У почетку, неке ствари биле су ми ЧУДНЕ"
ПАТРИЦИЈА Каунда из Замбије пре неколико година заљубила се у младића из Србије, а због њега се доселила у нашу земљу, па чак и променила веру.
02. 08. 2025. у 11:32
Коментари (0)