БРЗА САЛАТА - ГОТОВА ЗА 5 МИНУТА: Идеална за оне који су решили да смршају

Novosti online

22. 08. 2023. у 16:00

Рецепт за посну салату на води је погодан за сваког, јер је пуна витамина и лако се вари, а укус је феноменалан. У току је Госпојински пост, те вам доносимо рецепт за једну врло брзу, а неодољиво укусну вечеру. Наиме, прави се муњевитом брзином, садржи веома здраве намирнице и можете да је једете без гриже савести!

БРЗА САЛАТА - ГОТОВА ЗА 5 МИНУТА: Идеална за оне који су решили да смршају

Foto: Курир Стил

Састојци:

  • 1 главица путерице салате,
  • 1 главица ендивије,
  • 1 главица љубичасте салате,
  • 1 веза ротквица,
  • 2 веће шаргарепе,
  • 1 већа кисела јабука,
  • ½ лимуна
  • со

Припрема:

Обрадите салату, тако да добијете мање главице. Све 3 врсте салате које смо претходно навели, исеците крупније. На све то додајте шаргарепу, али коју сте претходно изрендали. Исеците ротквице на крупније листиће, а онда их и убаците у салату. Јабуке ћете додати у њу, тако што ћете их изрендати.

Након што је промешате и посолите, додајте сок од пола лимуна. Врло једноставна и брза, а укусна салата, готова је за само неколико минута и спремна за сервирање.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita на обали Саве: Станови на овој локацији су за оне који живе своје снове

Dolce Vita на обали Саве: Станови на овој локацији су за оне који живе своје снове

Можете ли да замислите лепоту свакодневице која почиње на обали Саве до које стижете лаганом шетњом кроз јединствену луксузну пешачку зону, а завршава се испијањем вина на вашој пространој тераси с погледом на реку или у врхунском ресторану до ког стижете пешке? У истом дану сте с лакоћом обавили посао, одрадили тренинг, уживали у куповини нових комада гардеробе најлуксузнијих брендова у непосредном комшилуку, а стигли сте и да са децом проведете време у зеленилу, јер се све што вам треба налази надохват руке.

14. 05. 2024. у 10:00

Коментари (0)

КО ЈЕ РОБЕРТ ФИЦО: Човек који пркоси НАТО-у и неће да призна тзв. Косово