БРЗИ РУЧАК: Кромпир с пиринчем и луком

Новости онлајн

17. 06. 2025. у 09:00

Обожаваће га сви укућани.

БРЗИ РУЧАК: Кромпир с пиринчем и луком

Foto: Printskrin Youtube/ Natkina kuhinja

Састојци:

* 500-600 г кромпира
* 1 већа главица црног лука
* 50 г пиринча
* суви зачин, со, млевени бибер

Припрема:

1. Кромпир очистити и исећи на тање листиће. Посути их зачином или само посолити, побиберити и све добро измешати. Лук исећи на колутове, а пиринач добро опрати.

2. Тепсију добро подмазати уљем, па на дно ставити пола кромпира. Преко распоредити лук, а преко лука опрани пиринач. Преко пиринча други део кромпира.

3. Прелити с мало уља и сипати воде да прекрије пиринач.

4. Пећи на 220 степени око 50 минута да јело лепо порумени.

Пријатно!

(Stil)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МОЛДАВИЈА ДОНЕЛА ОДЛУКУ ВЕЗАНУ ЗА СРБИЈУ: Ограничили увоз ове намирнице из наше земље

МОЛДАВИЈА ДОНЕЛА ОДЛУКУ ВЕЗАНУ ЗА СРБИЈУ: Ограничили увоз ове намирнице из наше земље

ВЛАДА Молдавије донела је одлуку о привременом ограничењу увоза шећера из Србије, уз образложење да на тај начин жели да заштити домаћу производњу и стабилизује тржиште.

10. 10. 2025. у 13:22

РУСИ ОТКРИЛИ ЧИМЕ СУ СИНОЋ ГАЂАЛИ УКРАЈИНУ: Одговор на терористичке ударе по цивилним објектима

РУСИ ОТКРИЛИ ЧИМЕ СУ СИНОЋ ГАЂАЛИ УКРАЈИНУ: "Одговор на терористичке ударе по цивилним објектима"

РУСКЕ оружане снаге током ноћи извеле су масовни напад на енергетске објекте који напајају војно-индустријски комплекс Украјине, саопштило је Министарство одбране Русије.

10. 10. 2025. у 14:48

Коментари (0)

LC Waikiki обележава десетогодишњицу пословања у Србији отварањем flagship радње у Галерији Београд