ШАКШУКА: Recept za savršen doručak
06. 08. 2025. у 07:00
Ако тражите савршен доручак (или лагани ручак) који је пун укуса и боја – шакшука је прави избор! Ово традиционално јело пореклом са Блиског истока спаја јаја у мирисном сосу од парадајза, паприке и зачина, и припрема се у једној тави. Једноставно, брзо, и неодољиво укусно! Идеално за викенд уживање или када желите нешто ново, а лако.
Повезане вести
ПЕЧЕНА ЈАЈА СА ПЕСТОМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Медитерански оброк за 20 минута
Печена јаја са пестом и чери парадајзом постају хит међу љубитељима брзих, здравих и медитеранских јела. Комбинација кремастих јаја, свежине чери парадајза и интензивног укуса песта чини овај оброк савршеним за доручак, ручак или лагану вечеру.
27. 11. 2025. у 17:00
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике
НАПРАВИТЕ САВРШЕНЕ УКРАСЕ ЗА СЛАВСКИ КОЛАЧ: Из манастира стижу савети са којима не можете погрешити
УЗ неколико састојака и мало стрпљења, свака домаћица може да обликује руже,листиће и цветове од теста који ће славски колач претворити у истински симбол вере.
28. 11. 2025. у 13:25
ПОСНЕ ЖЕРБО ШТАНГЛИЦЕ: Традиционални колач пун укуса
Комбинација меканог теста, мирисног џема од кајсије и богатих млевених ораха чини овај колач савршеним за славе, празнике и све посебне прилике.
28. 11. 2025. у 13:00
БАУНТИ ШТАНГЛИЦЕ: Препознатљив, богат укус кокоса са додатком кекса — савршена комбинација!
Кексаста подлога, мирисни бели фил од кокоса и нежна чоколадна ганаш глазура чине савршен слојевити дезерт који изгледа префињено, а припрема се без много труда.
28. 11. 2025. у 12:08
КРЕМ ЧОРБА ОД ЛЕБЛЕБИЈА: Брз и мирисан оброк
Комбинација благог карија, кремастог кокосовог млека и лагане љутине чилија даје јелу дубину укуса, а додавање мало пиринча чини је још богатијом и пунијом.
28. 11. 2025. у 11:00
НОВИ ФАВОРИТ ДОМАЋЕ ТРПЕЗЕ: Срби га обожавају јер се спрема брже од пиринча
АКО сте икада стајали над шпоретом и размишљали шта да послужите уз месо или поврће, а да не буде оно досад исто, кус кус вам вероватно већ куца на врата.
28. 11. 2025. у 08:50
Коментари (0)