БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
01. 11. 2024. у 09:00
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
Повезане вести

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ПРОСТО КАО (ЗАПЕЧЕНИ) ПАСУЉ: Сличан пребранцу, а укусно јело коме нећете одолети
Налик на пребранац, али ипак мало модификован, овај рецепт гарантује сласно јело после ког сасвим сигурно нећете остати гладни.
10. 04. 2025. у 13:00

ХРАНЉИВ И ЗДРАВ ОБРОК: Блитва са кромпиром по рецепту Џејмија Оливера
Припремите овај укусан и здрав оброк.
29. 03. 2025. у 11:30

ЧИЛИ ОД ЋУРЕТИНЕ И ЦРНОГ ПАСУЉА: Врло пикантан, сочан и ароматичан оброк
Јело које ће вам се допасти при првом залогају.
13. 03. 2025. у 16:00

ЛАЗАЊЕ СА ПАСУЉЕМ: Једноставан рецепт који не треба прескочити
Лазање са пасуљем се врло једноставно праве и врло су богате филом.
09. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

БРЗИНСКЕ ПИТИЦЕ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Идеалне су за доручак и једноставно се праве (ВИДЕО)
ИАКО на прву подсећају на пицу, ове питице се праве много једноставније.
01. 05. 2025. у 07:00

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

ЈЕДНИ КАЖУ ЈЕДНО, ДРУГИ ДРУГО, А ЗНАТЕ ЛИ ВИ: Да ли је добро пећи на маслиновом уљу?
Једна од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
30. 04. 2025. у 07:00

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00

ДОМАЋИ КОЛАГЕН: Припрема је једноставна, а и врло је укусан
Природни колаген из домаће супе помаже код остеопорозе, подмлађује кожу и штеди новац. Погледајте рецепт који је постао виралан.
29. 04. 2025. у 11:00
Коментари (0)