ЈЕЛО КОЈЕ ЋЕТЕ УВЕК ПРАВИТИ: Пилетина са павлаком и поврћем, запечена у рерни
05. 07. 2024. у 10:10
Нема бржег и једноставнијег рецепта за прави ручак који ће одушевити породицу.
Повезане вести

ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
23. 03. 2025. у 13:00

ПИЛЕЋИ СУВЛАКИ СА СОСОМ И ПОВРЋЕМ: Лагано и укусно јело, коме нико неће одолети
Ако желите да направите мало другачији ручак, онда је наш предлог да испробате рецепт за сувлаки. Такође, ово јело можете да служите и за вечеру.
26. 04. 2025. у 08:30

ШПАГЕТЕ СА ТИКВИЦОМ И ПИЛЕТИНОМ: Ручак за десетку, издашан и укусан, сви ће вам тражити овај рецепт
Ово је само још један начин како да припремите шпагете, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
25. 04. 2025. у 08:30

РЕЦЕПТ ЗА УКУСАН ЛАГАНИ ОБРОК: Паста примавера, осваја на први залогај
Паста примавера за прве пролећне дане је пуна поврћа, а можете да је прилагођавате свом укусу и жељама.
05. 04. 2025. у 10:00

ПИЛЕЋА КАПАМА: Савршено јело за данашњи ручак (ВИДЕО)
Пилећа капама је необичан, али изузетно здрав ручак који се лако спрема.
25. 03. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ВИРАЛНИ ТРИК ЗАЛУДЕО СВЕ: Испржите јаја без капи уља, потребан вам је само краставац (ВИДЕО)
ИСПРОБАЈТЕ и ви овај трик који је залудео све на друштвеним мрежама!
16. 06. 2025. у 13:00

УКУСНИЈИ СУ И ОД ПРИНЦЕС КРОФНИ: Пролећни еклери са малинама, неодољиво сочни
ИДЕАЛНИ су за свечане прилике, рођендане, или као софистицирани десерт уз поподневну кафу.
16. 06. 2025. у 11:00

МИРИС КОЈИ СЕ ШИРИ ИЗ КУХИЊЕ ОДМАХ МАМИ ОСМЕХ: Млади кромпирићи са поврћем (ВИДЕО)
ПОСНО и лагано јело које највише прија током великих врућина.
16. 06. 2025. у 09:00

ЛАГАН, ХРАНЉИВ И СПРЕМАН БЕЗ МУКЕ: Безглутенски хлеб од броколија (ВИДЕО)
САВРШЕН спој здравља и укуса.
16. 06. 2025. у 07:00

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)