Рапсодија укуса стиже из тигања за пола сата.
Повезане вести
ПИЛЕЋИ ПОТАЖ СА ПРАЗИЛУКОМ И ЦЕЛЕРОМ: Савршено кремаст, који мирише и прија у свако доба дана
Ово је фантастична домаћа верзија крем пилеће супе - класика која прија свима.
19. 03. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ДОМАЋИ РАТЛУК ОД ЛЕШНИКА: Видећете да је укуснији него куповни
Посластица са лешником да вам улепша јутарњу кафу. Видећете да је укуснији него куповни.
18. 05. 2024. у 11:00
САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Тако сочне да се топе при сваком залогају
Искористите сезону зелениша на најбољи начин. Блитва је нискокалорично поврће са високим садржајем магнезијума, гвожђа, калијума и витамина А, Ц и К, веома је храњива, што је чини савршеном намирницом не само за ваше здравље, већ и за укусан оброк.
18. 05. 2024. у 09:00
БАУНТИ ТАРТ: Колач са кокосом прави се за 10 минута и једе се без гриже савести
Да направите овај колач биће вам потребан само блендер, не пече се и спрема се веома брзо и лако, а користе се здраве намирнице, према томе можете уживати у дегустацији без много муке и гриже савести.
18. 05. 2024. у 08:00
3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно
Коју год врсту меса да изаберете, битно је како ћете да га спремите, јер од тога зависи укус. Најбитнија од свега је маринада, а што дуже стоји то је боље.
18. 05. 2024. у 07:00
ТОСКАНСКА СУПА: Хранљиво чорбасто јело за гурмане
Стари, добри проверени рецепт.
17. 05. 2024. у 22:00
Коментари (0)