ВЕРУЈТЕ НАМ НА РЕЧ, САМО МАЛО ТРУДА ЗА ОВАЈ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Поховане паприке са сусамом и сиром
ВЕРУЈТЕ да не постоји особа која ће одбити ово феноменално јело.

Фото Shutterstock
Састојци:
* печене паприке
* 100 г топљеног сира
* 50 г сусама
* со, бибер
* суви зачин
* 2 јајета
* брашно
* презле
* уље
Припрема:
1. Печене паприке одмрзните уколико су биле у замрзивачу, посолите их и побиберите. У сваку ставите комад сира.
2. Уваљајте их у брашно, па у јаја у која сте ставили мало биозачина, па у презле, које треба помешати са сусамом.
3. Пржите их на тихој ватри.
4. Поховане паприке, док су још вруће, поређајте на овал.
5. Можете их јести самостално, а као прилог можете да послужите помфрит.
(Stil)
Препоручујемо

ДА КУЋА ЗАМИРИШЕ НА ЛЕПО ВРЕМЕ: Бела пита с кокосом, богатог укуса
21. 02. 2024. у 07:00

СЛАСНЕ И СОЧНЕ, ЗАГРЕЈАЋЕ ВАМ ДУШУ И ТЕЛО: Ћуфте у сочном бећар сосу
20. 02. 2024. у 11:00

СОЧНА И ЛАГАНА: Парадајз чорба, греје душу и тело, сипаћете тањир више
20. 02. 2024. у 12:00

"ДОБРО СМО УПОЗНАТИ СА ДОГАЂАЈИМА У СРБИЈИ" Медведев оптужио Запад за организовање протеста у другим земљама
ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије и председник странке Јединствена Русија Дмитриј Медведев оптужио је данас западне земље да организују протесте и мешају се у изборне процесе других земаља да би одржале своју доминацију.
31. 07. 2025. у 17:01

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

СРПСКА СНАЈА ИЗ ЗАМБИЈЕ Описала свој прелазак у православље: "У почетку, неке ствари биле су ми ЧУДНЕ"
ПАТРИЦИЈА Каунда из Замбије пре неколико година заљубила се у младића из Србије, а због њега се доселила у нашу земљу, па чак и променила веру.
02. 08. 2025. у 11:32
Коментари (0)