КРЕМАСТО И УКУСНО: Свима омиљена запечена пилетина са тестенином и павлаком!
Брзо, једноставно, укусно и кремасто.
Фото Shutterstock
Потребно:
* пилећи батак, 2 ком.
* тестенина по избору,300 г
* црни лук,1 главица
* павлака, 200 г
* уље, мало
* суви зачин, по укусу
* бибер, по укусу
* босиљак, мало
* першун, мало
* качкаваљ, 150 г
Припрема:
- Посебно скувајте батаке и тестенину, па батаке одвојите од костију и исецкајте, макароне исцедите, ставите све у тепсију, додајте ситно исецкан црни лук и павлаку.
- Измешајте, додајте зачине и мало уља и преко нарендани кацкаваљ. Убаците у рерну на 200 степени док качкаваљ не порумени.
(Super recepti/Žena)
Препоручујемо
ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО КОЈЕ СРБИ ОБОЖАВАЈУ: Слана сарма торта идеална за славе
09. 12. 2023. у 11:00
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Чувена бегова чорба са куркумом
09. 12. 2023. у 14:56
"ПА ХАЈДЕ ДА ПРОДУЖИМО ЗАДОВОЉСТВО" Захарова упутила мистериозну поруку Западу
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је данас да су западне земље забринуте због тога каква би још нова испитивања оружја Русија могла да спроведе након демонстрације ракете "Буревестник".
01. 11. 2025. у 19:52
САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
СРПКИЊА КОЈА ЈЕ ОЧАРАЛА МУСОЛИНИЈА Одбила италијанско држављанство: "На дну моје душе - Српство"
ТОКОМ изложбе у Риму 1935. године, где је Милена Павловић излагала са италијанским уметницима, Мусолини је препознао њено презиме и застао да је упозна.
05. 11. 2025. у 08:43
Коментари (0)