КРЕМАСТО И УКУСНО: Свима омиљена запечена пилетина са тестенином и павлаком!
Брзо, једноставно, укусно и кремасто.

Фото Shutterstock
Потребно:
* пилећи батак, 2 ком.
* тестенина по избору,300 г
* црни лук,1 главица
* павлака, 200 г
* уље, мало
* суви зачин, по укусу
* бибер, по укусу
* босиљак, мало
* першун, мало
* качкаваљ, 150 г
Припрема:
- Посебно скувајте батаке и тестенину, па батаке одвојите од костију и исецкајте, макароне исцедите, ставите све у тепсију, додајте ситно исецкан црни лук и павлаку.
- Измешајте, додајте зачине и мало уља и преко нарендани кацкаваљ. Убаците у рерну на 200 степени док качкаваљ не порумени.
(Super recepti/Žena)
Препоручујемо

ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО КОЈЕ СРБИ ОБОЖАВАЈУ: Слана сарма торта идеална за славе
09. 12. 2023. у 11:00

ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Чувена бегова чорба са куркумом
09. 12. 2023. у 14:56

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

У ЈЕКУ ДАЧИНОГ РАЗВОДА: Огласила се Наташа Беквалац
ЋЕРКА певачице Наташе Беквалац и бившег ватерполисте Данила Икодиновића, Хана Икодиновић, недавно је напустила Србију и са мајком отишла у Мадрид, где ће се школовати.
16. 09. 2025. у 19:27
Коментари (0)