ПИРИНАЧ С ТИКВИЦАМА: Савршено јело за дане када немате живаца да време губите у кухињи
16. 10. 2023. у 15:00
ИСКОРИСТИТЕ тиквице док их има за ово јело које се буквално топи у устима.
Повезане вести

ШПАГЕТЕ СА ТИКВИЦОМ И ПИЛЕТИНОМ: Ручак за десетку, издашан и укусан, сви ће вам тражити овај рецепт
Ово је само још један начин како да припремите шпагете, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
25. 04. 2025. у 08:30

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ИДЕАЛАН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Пуњене тиквице, јело коме неће одолети ни највећи избирљивци
Преукусан оброк који ће одушевити све љубитеље тиквица.
17. 04. 2025. у 08:30

ПИТА ОД ТИКВИЦА: Једноставан и укусан рецепт за сваку прилику
Пита са тиквицама се лако прави и врло је сочна, идеална за било који оброк.
15. 04. 2025. у 14:30

НАЈУКУСНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ТИКВИЦЕ: Тако једноставно, а неодољиво укусно
Било да их спремате као прилог или самостални ручак или вечеру, ово јело ће вас одушевити.
29. 03. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

БЕЗ ТРУНКЕ МЕСА, А СВИ ТРАЖЕ РЕПЕТЕ: Пролећни пуњени патлиџан са сиром и зачинима
Овај рецепт за пуњени патлиџан са сиром, парадајзом и зачинима је хранљив и укусан, идеално за главни оброк.
07. 05. 2025. у 22:44

АТРАКТИВНО ИЗГЛЕДА, А ТЕК ШТО ЈЕ УКУСАН: Мраморни колач
Уз јутарњу кафу или топло млеко за вечеру, овај колач је прави избор за вас. Не брините, није тврд као мрамор, само тако изгледа, а мек је као душа.
04. 05. 2025. у 12:00

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00

САВРШЕН ЛАГАНИ ПРОЛЕЋНИ РУЧАК: Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром
Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром одлични су за пролећни лагани ручак.
03. 05. 2025. у 09:00

АКО НИСТЕ, ОБАВЕЗНО ГА САДА ПРОБАЈТЕ: Украјински кукурузни хлеб са младим луком, савршен за доручак, или уз мезе (ВИДЕО)
ПОЗНАТ је као "перјани" или зелени хлеб, због зелених стабљика младог лука које се исецкане стављају у тесто.
03. 05. 2025. у 07:00
Коментари (0)