ДВА ПРОВЕРЕНА РЕЦЕПТА ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Први са кромпиром и луком - други са шампињонима и пиринчем
ПОСНЕ пуњене паприке, укусне су и топле и хладне, одличне како са зеленим тако и са црвеним паприкама. Састав пуњења можете обогатити различитим зачинима по вашој жељи.

Foto: Jutjub/Printskrin/Uvek Ukusno
Толико су укусне и заситне да вам неће недостајати месо.
Паприке са кромпиром и луком
САСТОЈЦИ:
- Паприка (Код мене је била предходно замрзнута)
- Кромпир
- Празилук
- Црни лук
- Бели лук
- Пиринач
- Першун
- Шаргарепа
Паприке се напуне наведеним састојцима, мере су произвољне и пеку се под фолијом око сат времена а након тога уклоните фолију и печете још неких 15ак минута да порумене. Уколико сте љубитељ сафта додајте мало више воде или сока од парадајза.

Foto: Jutjub/Printskrin/Uvek Ukusno
____________________________________________________________________________________
Паприке са шампињонима и пиринчем
САСТОЈЦИ:
- Црни лук
- Бели лук
- Шаргарепа
- Шапињони
- Пиринач
Исти поступак као и за претходни рецепт. Додајте и зачине попут мајчине душице, слатке паприке и босиљка за богатији укус.

Foto: Jutjub/Printskrin/Bilja Biki
Пријатно!
(Стил)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

ЗАХАРОВА О УПОЗОРЕЊУ ВУЧИЋУ ЗБОГ ПОСЕТЕ МОСКВИ: Бандитизам и уцена, тако делују терористичке ћелије
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова данас је назвала упозорења Европске уније председнику Србије Александру Вучићу у вези његове посете Москви за Дан победе, "бандитизмом и уценом''.
30. 04. 2025. у 16:55

МАКРОН ПОСЛЕ РУСКОГ НАПАДА: Хитно нам је потребан мир
РУСКИ ракетни напад на град Суми на северу Украјине наглашава хитну потребу за наметањем примирја Русији, изјавио је данас председник Француске Емануел Макрон.
13. 04. 2025. у 15:34

ЗВАНИЧНО КРАЈ: Коме је припао дворац у Бечу? Развели се Тони и Драгана
ПЕВАЧИЦА Драгана Мирковић и бизнисмен Тони Бијелић званично су се развели након 25 година брак.
30. 04. 2025. у 12:32
Коментари (0)