САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса

Новости онлајн

09. 09. 2023. у 07:00

ОВАЈ рецепт са пилећим батком без костику у сосу од соје и браон шећера правићете нон-стоп када га једном пробате.

САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes

Пилетина се може припремити на многобројне начине – можете је динстати, пржити, и пећи – и спајати са многобројним другим састојцима, а сада вам доносимо јело које ћете запамтити и правити стално када га једном пробате.

Састојци:

  • 450 г пилећег батка без костију
  • 125 мл соса од соје
  • 60 г браон шећера

Припрема:

Загрејте велики тигањ на умерену температуру.

У тигањ додајте пилетину исецкану на мање комаде и пеците је док не добије златно-смеђу боју с обе стране.

У чинији помешајте сос од соје и браон шећер и прелијте преко пилетине.

Кувајте све заједно док се пилетина термички не обради до краја, а сос не редуцира и згусне.

Послужите пилетину с прилогом по жељи, ми вам препоручујемо - бели пиринач.

(Стил)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПОД ЗЕМЉОМ НАЂЕНИ АРТЕФАКТИ ИЗ ПРВОГ ВЕКА: Стручњаци параћинског Завичајног музеја започели археолошка ископавања у насељу Глождак

ПОД ЗЕМЉОМ НАЂЕНИ АРТЕФАКТИ ИЗ ПРВОГ ВЕКА: Стручњаци параћинског Завичајног музеја започели археолошка ископавања у насељу Глождак

ВЕЋ неколико дана у насељу Глождак у Параћину, на захтев инвеститора који ту гради пословни објекат, овдашњи Завичајни музеј обавља археолошка ископавања.

14. 06. 2024. у 07:00

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

СРАМ ВАС БИЛО! Енглези се баш плаше Србије, раде све да подигну тензије пред меч против орлова