РУЧАК ЗА ДАНАС: Најбољи и најлакши начин пуњења паприка на свету - буквално се "саме спремају"
ЛЕТЊИ ручак без којег се не може замислити права српска трпеза су пуњене паприке.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Kuhinja Valentina Mašković
Састојци:
- 2кг паприка
Фил:
- 500гр црног лука
- 1 шаргарепа и везица першуна
- 200гр пиринча
- 700гр млевеног меса
- 1 јаје
- 100мл уља
- Со, суви зачин, зачинска црвена паприка, бибер
- 1кг парадајза
Припрема:
- Паприке очистите и оставите са стране.
- У дубљу чинију измешајте ситно сецкан црни лук, рендану шаргарепу, ситно сецкан першун, опран пиринач, месо, зачине и јаја. Све то добро измешајте и овом смесом напуните паприке.
- У блендеру самељите кило парадајза па га једноставно прелијте преко пуњених паприка.
- Поклопите и пеците око сат времена на 180 степени целзијуса.
Уживајте.
(Стил)

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

НЕМА КАМЕРА, РАДАРА, НИ ПОЛИЦИЈЕ: У Србији уведен НОВ НАЧИН мерења брзине - казне стижу на кућну адресу
СИСТЕМ који фунционише потпуно аутоматски.
03. 07. 2025. у 19:09
Коментари (0)