ПИКАНТНА РЕБАРЦА: Сва тајна је у маринади
Сједините све наведене састојке и натопите ребра у маринади. Оставите их у покривеној посуди, у фрижидеру, да добро упију зачине, најмање два сата.
Након тога оцедите ребра од маринаде и пеците их на роштиљу или у рерни. Уколико изаберете први начин, загрејте роштиљ и намажите ребра парчетом лука. Ставите ребра да се пеку, окрећите их често и сваки пут намажите маринадом помоћу четке.
У другом случају ставите маринирана ребра у посуду за печење, покријте фолијом и пеците у загрејаној рерни, око 70 минута. Затим скините фолију и пеците још 20-30 минута, док лепо не порумене. Ребра служите са прилогом и салатом по избору.
Потребно је:
- 1 кг меснатих свињских ребара
- 500 мл пива
- 2 кашике меда
- 50 мл соја соса
- 2 кашике кечапа
- 1/2 кашичице чили паприке
- кашичица млевене зачинске паприке
- соли по укусу
- свеже млевени бибер
КНАУС: Француска и Немачка блокирају гласање о Приштини у Савету Европе, Вучић ефектно апеловао на Макрона
ЏЕРАЛД Кнаус, шеф ЕСИ института и главни протагониста и менаџер кампање Аљбина Куртија, рекао је да постоји неколико држава чланица Савета Европе које се спремају да блокирају гласање за пријем тзв. Косова у Комитет министара, где помиње и две савезничке државе лажне државе - Француску и Немачку.
04. 05. 2024. у 12:59
ИСПОВЕСТ РОДИТЕЉА УБИЈЕНЕ АНГЕЛИНЕ АЋИМОВИЋ: Годину дана од масакра у Рибникару (ВИДЕО)
РОДИТЕЉИ убијене девојчице у Рибникару, Ангелине Аћимовић, говорили су за Новости у подкасту "Мислим да је важно".
03. 05. 2024. у 16:05
ПОСЛЕ ОПТУЖБИ ДА КРИЈЕ НАЦИОНАЛНОСТ И ВЕРОИСПОВЕСТ: "Ја сам Српкиња, крстићу сина у Храму!" Маја Беровић о ПРАВОМ имену и пореклу
"ЈА САМ Српкиња и поносим се тиме!"
01. 05. 2024. у 13:14
Коментари (0)