УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
08. 04. 2025. у 08:30
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
Повезане вести

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ЉУБИЧАСТА УСКРШЊА ЈАЈА: Чаролија помоћу ПРИРОДНИХ састојака!
ВЕЛИКИ петак се ближи, те су домаћице у потрази за новим идејама за фарбање јаја.
08. 04. 2025. у 13:17

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30
Најновије из рубрике

СИТНИ КОЛАЧ ЗА КРУПНИ ЗАЛОГАЈ: Лешник гнезда, мало десерт савршенство
КАДА би лешници расли у оваквим гнездима, сигурни смо да би их сва деца "испразнила" за тили час.
02. 05. 2025. у 16:00

КАКО ГРЦИ ПРАВЕ ПЕКАРСКИ КРОМПИР? Спремите га овако и биће укуснији од меса
НАЧИН на који Грци праве пекарски кромпир учиниће га још укуснијим и примамљивијим за јело, а одлично ће се уз свако месо.
02. 05. 2025. у 11:00

ПОСЛАСТИЦА БЕЗ ГЛУТЕНА: Колачићи од кокоса и чоколаде, уживање у сваком залогају (ВИДЕО)
КОЛАЧИ од кокоса и чоколаде идеални су за све прилике. Оно што их додатно чини посебним јесте што су намирнице које се користе у њиховој изради безглутенске, те зато сви могу без стрепње од реакције да уживају у њима.
02. 05. 2025. у 09:00

ЗДРАВ И УКУСАН НАПИТАК: Мача лате за савршено јутро
Здрав и укусан напитак разбудиће вас у моменту, уместо кокосовог, можете да сипате било које биљно млеко.
02. 05. 2025. у 07:00

ИДЕАЛАН ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЛЕШНИКА: Карамел тарт, кремасти дезерт који се топи у устима
Осим што веома атрактивно изгледа, овај тарт је невероватно укусан. Делује компликовано за прављење, али заправо није.
01. 05. 2025. у 15:36
Коментари (0)