КРОМПИРИЋИ У ЧИЛИЈУ: Уживајте у пинкатном и сочном укусу
Ево брзог рецепта за иновативан и укусан оброк који ће брзо постати јело којем се враћате кад год не знате шта бисте.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 350 г кромпира
- 1/2 кашичице маслиновог уља
- 1/2 мање главице лука
- 1/2 кашичице чилија
- 50 г ренданог качкаваља или младог сира
- зачини по жељи
Припрема:
Кромпир исеците на четвртине, па ставите да се кува двадесетак минута, док не омекне, али се не сме распадати.
Процедите кромпир. На тигању загрејте маслиново уље, додајте на ситно исецкан лук и динстајте док лук не омекша. Додајте кромпир и чили па динстајте око пет минута, уз стално мешање. Поспите нарендан сир преко кромпира, поклопите и скините с ватре. Оставите да стоји око минут, док се сир не отопи, па поспите зачинима по жељи.
(Оna)
Препоручујемо

НАЈСОЧНИЈА И НАЈКРЕМАСТИЈА МУСАКА: Ручак који се прави брзо и лако, а допада се баш свима (ВИДЕО)
25. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

ХИПОКРАТОВА СУПА: Одлична за имунитет и детоксикацију
21. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

КАКО СЕ ПРАВИ НАЈУКУСНИЈИ ПИРЕ КРОМПИР: Најбољи прилог уз свако јело
13. 02. 2025. у 17:00Jована Васић

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

НЕМА КАМЕРА, РАДАРА, НИ ПОЛИЦИЈЕ: У Србији уведен НОВ НАЧИН мерења брзине - казне стижу на кућну адресу
СИСТЕМ који фунционише потпуно аутоматски.
03. 07. 2025. у 19:09
Коментари (0)