ПАШТЕТА ОД ПЕЧУРАКА: Намаз нестварног укуса
26. 05. 2024. у 09:00
Нешто другачија паштета, јако укусна и савршена за почетак дана.
Повезане вести

НАМАЗ ОД АВОКАДА: Сластан и здрав прилог, било за доручак, ужину, или вечеру
Мажите на хлеб или додајте као прилог јелу.
28. 04. 2025. у 15:00

КО БИ РЕКАО ДА ЈЕ СА ПЕЧУРКАМА: Бургер без меса, сочан и неодољивог укуса
Мало љуткаст и много укусан, овај бургер је одлична замена за "прави", када вам досади месо.
26. 04. 2025. у 10:00

САМО ЗА ПРАВЕ ГУРМАНЕ: Гулаш са печуркама
Кад замирише сланиница одмах вам пође вода на уста, а још кад је додате у гулаш са шампињонима, ух, нема тога ко ће му одолети!
09. 04. 2025. у 08:30

НЕОДОЉИВА ПАШТЕТА ОД ЧВАРАКА: Намаз за праве гурмане
Укусан намаз који се брзо прави, а нећете му одолети.
07. 04. 2025. у 14:30

НАМАЗ КОЈИ СВИ ВОЛИМО: Домаћа пилећа паштета
Можете лако и брзо направити домаћу пилећу паштету по јединственом рецепту, а није вам потребно ни превише састојака.
13. 03. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

БЕЗ ТРУНКЕ МЕСА, А СВИ ТРАЖЕ РЕПЕТЕ: Пролећни пуњени патлиџан са сиром и зачинима
Овај рецепт за пуњени патлиџан са сиром, парадајзом и зачинима је хранљив и укусан, идеално за главни оброк.
07. 05. 2025. у 22:44

АТРАКТИВНО ИЗГЛЕДА, А ТЕК ШТО ЈЕ УКУСАН: Мраморни колач
Уз јутарњу кафу или топло млеко за вечеру, овај колач је прави избор за вас. Не брините, није тврд као мрамор, само тако изгледа, а мек је као душа.
04. 05. 2025. у 12:00

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00

САВРШЕН ЛАГАНИ ПРОЛЕЋНИ РУЧАК: Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром
Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром одлични су за пролећни лагани ручак.
03. 05. 2025. у 09:00

АКО НИСТЕ, ОБАВЕЗНО ГА САДА ПРОБАЈТЕ: Украјински кукурузни хлеб са младим луком, савршен за доручак, или уз мезе (ВИДЕО)
ПОЗНАТ је као "перјани" или зелени хлеб, због зелених стабљика младог лука које се исецкане стављају у тесто.
03. 05. 2025. у 07:00
Коментари (0)