ПАШТЕТА ОД ПЕЧУРАКА: Намаз нестварног укуса
Нешто другачија паштета, јако укусна и савршена за почетак дана.

Фото Shutterstock
Састојци:
- 500 г шампињона
- 2 главице црног лука
- 4 чена белог лука
- 100 мл маслиновог уља
- 200 мл воде
- 1 кашичица мајчине душице
- 1 кашичица соли
- 1/2 кашичице бибера
- 100 г печеног бадема
Припрема:
На маслиновом уљу продинстајте црни и бели лук, а затим додајте крупно сечене шампињоне. Залијте водом и динстајте док вода не испари. Оставите да се охлади, ставите у сецка, зачините и све измиксујте. На крају додајте ситно млевени бадем, све сједините и оставите у фрижидеру сат времена пре служења. (trpeza)
Препоручујемо

СЛАТКИ НАМАЗ ОД ЛИМУНА И ЈАЈА: Одушевиће вас текстура намирница
07. 05. 2024. у 14:54

ПРЕДЛОГ ЗА ПОСНИ ДОРУЧАК: Паштета од ослића и ораха, лако се и брзо спрема
09. 04. 2024. у 10:06

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

ИСПОВЕСТ РАДНИЦЕ: "Кад бисте ово знали, никад не бисте крочили на крузер"
ДРУШТВЕНИМ мрежама круже вирални снимци у којима особа која се представља као радница на крузеру дели детаље из живота на броду. У једном таквом видеу поделила је низ фотки у којима тврди да открива тајне живота на крузеру и тако шокирала многе.
05. 07. 2025. у 11:33
Коментари (0)