УОЧИ Ускрса, који славимо у недељу, тезге на пијацама и у продавницама крцате су јајима свих класа и порекла.
Повезане вести

МОЋ ЧУВАРКУЋЕ: Зашто се прошлогодишња закопава под дрво? -како традиција налаже
ТАКО ПРИРОДА иде природи, а ми новим започињено нови годишњи круг..
15. 04. 2025. у 18:38

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30
Најновије из рубрике

МОЖЕТЕ ДА ГА НОСИТЕ И НА ПОСАО У ТЕРМОС ЧАШИ: Потаж од бундеве, брз, једноставан и здрав оброк "на кашику"
НАЈБРЖА и најздравија чорба спрема се за 15 минута, нећете погрешити ако га будете правили свако други дан.
18. 06. 2025. у 09:00

ОД САМО 2 САСТОЈКА: Домаће тортиље, мекане као душа
БОЉЕ од куповних, а спремне су очас посла.
18. 06. 2025. у 07:00

РЕЦЕПТ ЗА ПУЊЕНЕ ТИКВИЦЕ: Лаган ручак готов за пола сата
Здраво, брзо и баш укусно! Пуњене тиквице за све који траже идеју за лаган ручак – без много компликација, а пуно укуса.
17. 06. 2025. у 17:57

ПРЕУКУСАН ЈЕ: Сладолед с кексом, савршен за ове топле дане
НАЈБОЉЕ је да га пре служења направите дан раније.
17. 06. 2025. у 11:00

Коментари (0)