НЕОДОЉИВО УКУСАН ПОЧЕТАК ДАНА: Пуњени хлеб са сиром на италијански начин
08. 01. 2025. у 07:00
Пуњени хлеб са сиром је савршен за журке и дружења, запече се у рерни и свако може да узме залогај.
Повезане вести

ХЛЕБ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Све што вам треба за доручак (ВИДЕО)
Уколико сте љубитељ теста, а нарочито свежег домаћег хлеба, предлажемо да све мало зачините и дате му посебну ароматичну ноту.
26. 03. 2025. у 07:00

ОРИГИНАЛНА ИТАЛИЈАНСКА ЋАБАТА: Хрскави шупљикави хлеб који је идеалан за брускете и сендвиче
Реч "циабатта" у преводу значи папуча, а име је добила јер својим обликом мало подсећа на старинске папуче. Како је француски багет постајао све више популаран и у Италији, тамошњи пекари су одлучили да направе хлеб, који ће им такође служити за сендвиче. Па се сендвич са ћабатом, зове панини. Основни састојци ћабате су пшенично брашно, маслиново уље, квасац, со и вода. За њен шупљикави изглед је веома битно да се тесто не меси већ развлачи и преклапа.
21. 02. 2025. у 11:36Jована Васић
Најновије из рубрике

СИТНИ КОЛАЧ ЗА КРУПНИ ЗАЛОГАЈ: Лешник гнезда, мало десерт савршенство
КАДА би лешници расли у оваквим гнездима, сигурни смо да би их сва деца "испразнила" за тили час.
02. 05. 2025. у 16:00

КАКО ГРЦИ ПРАВЕ ПЕКАРСКИ КРОМПИР? Спремите га овако и биће укуснији од меса
НАЧИН на који Грци праве пекарски кромпир учиниће га још укуснијим и примамљивијим за јело, а одлично ће се уз свако месо.
02. 05. 2025. у 11:00

ПОСЛАСТИЦА БЕЗ ГЛУТЕНА: Колачићи од кокоса и чоколаде, уживање у сваком залогају (ВИДЕО)
КОЛАЧИ од кокоса и чоколаде идеални су за све прилике. Оно што их додатно чини посебним јесте што су намирнице које се користе у њиховој изради безглутенске, те зато сви могу без стрепње од реакције да уживају у њима.
02. 05. 2025. у 09:00

ЗДРАВ И УКУСАН НАПИТАК: Мача лате за савршено јутро
Здрав и укусан напитак разбудиће вас у моменту, уместо кокосовог, можете да сипате било које биљно млеко.
02. 05. 2025. у 07:00

ИДЕАЛАН ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЛЕШНИКА: Карамел тарт, кремасти дезерт који се топи у устима
Осим што веома атрактивно изгледа, овај тарт је невероватно укусан. Делује компликовано за прављење, али заправо није.
01. 05. 2025. у 15:36
Коментари (0)