Неодољиви и лагани мафини феноменалног укуса припремају се врло брзо и једноставно, а уместо сира и јогурта можете користити биљне замене за сир и киселу павлаку. Уместо јаја се у веганским рецептима користи млевени лан који је одстајао у води, а то је још један сјајан начин да учините своје слане мафине сочнијима.
Ако волите пуцање коре под ножем и мирис свежег, топлог хлеба – овај рецепт је за вас. Ово није обичан хлеб, већ раскошно слано пециво пуно сира, хрскаве сланине и сочних маслина. Савршен као прилог уз супу, део бранча или као грицкалица уз чашу вина.
Комбинација хрскаве основе, кремастог филa и богатог карамел прелива чини их савршеним за све прилике: од дечијих рођендана до свечаних вечера. Једноставне су за припрему, не захтевају посебне вештине, а изгледају као из најбоље посластичарнице!
Коментари (0)