МАДЛЕНЕ КАО ИЗ ПАРИЗА: Нежни француски колачићи који освајају на први залогај
03. 12. 2025. у 11:11
МАДЛЕНЕ су симбол француске посластичарске традиције и један од оних колачића који плене својом једноставношћу.
Повезане вести
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
МЕДЕЊАК СА ГРИЗ КРЕМОМ: Традиционални укус који увек успе
ОВА торта је један од оних колача који у тренутку испуне кућу мирисом меда и чоколаде. Мекане коре, нежан гриз крем и богат чоколадни прелив чине савршену комбинацију која се топи у устима.
17. 11. 2025. у 11:00
КАРАМЕЛ КОЦКЕ: Мирис детињства на вашем столу
ЗА СВЕ љубитеље домаћих колача који спајају старински укус и савршену кремасту текстуру, доносимо рецепт за неодољиве карамел коцке.
11. 11. 2025. у 14:30
ЛИСНАТИ ШТАПИЋИ СА БРИ СИРОМ И ЏЕМОМ ОД МАЛИНЕ: Елегантно, једноставно и неодољиво!
КРЕМАСТИ бри, слатко-киселкаст џем од малине и мирис свежег тимијана стварају савршену равнотежу укуса. Идеални су као предјело уз чашу вина, као грицкалица за празнични сто или брза, а ефектна закуска.
06. 11. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике
ПОСНА РОЗЕН ТОРТА СА МАЛИНАМА: Рецепт за кремасту посластицу коју ћете обожавати!
СПОЈ прхких кора, нежног ванила фила и живописног, освежавајућег малинског слоја даје торти јединствену арому и неодољиву свежину.
03. 12. 2025. у 14:55
БРУСКЕТЕ СА БУРАТОМ И БОСИЉКОМ: Залогај који освежава и осваја!
ХРСКАВИ тост, сочни чери парадајз и раскошно кремаста бурата, уз мирисне листиће босиљка — ова брускета доноси прави дух Медитерана, а припрема се за свега неколико минута.
03. 12. 2025. у 13:30
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА, КРОМПИРОМ И ПРАЗИЛУКОМ: Неодољива пуноћа укуса за посну трпезу
АКО волите мирис домаће пите која спаја пуноћу укуса и сочност поврћа, онда је ова пита са празилуком, кромпиром и печуркама идеалан избор за вас.
03. 12. 2025. у 07:00
Москва торта има и ПОСНУ ВАРИЈАНТУ: Многима омиљена торта у другачијој верзији
РЕЦЕПТ за посну Москва торту.
02. 12. 2025. у 20:58
ТРИК КОЈИ УКЛАЊА ГОРЧИНУ И МЕЊА УКУС ЏИГЕРИЦЕ: Једноставно, брзо и проверено
ЏИГЕРИЦУ пре пржења поспите овим састојком и биће лепша, мекша и без горчине.
02. 12. 2025. у 13:53
Коментари (0)