МАЛО ДРУГАЧИЈЕ БАЈАДЕРЕ: Са кексом и две врсте чоколаде,а сваки залогај доноси богат и кремаст укус
06. 04. 2025. у 14:30
Ако волите богат укус чоколаде и једноставне десерте без печења, ове лажне бајадере ће вас одушевити. Савршена комбинација кекса, банана и две врсте чоколаде чини их брзом и укусном посластицом за сваку прилику.
Повезане вести

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави
Ове слатке, хрскаве штанглице са кикирикијем, бадемима и дуплим слојем чоколаде права су празнична посластица – једноставне за припрему, а нестају са стола у трену. Савршене су за Ускрс, али и кад год ти треба нешто брзо, слатко и домаће.
18. 04. 2025. у 16:00

ЧОКОЛАДНЕ ОБЛАНДЕ: Када једном испробате овај рецепт, постаће вам омиљени (ВИДЕО)
Уколико вам се једе нешто слатко, а немате пуно времена на располагању, са чоколадним обланда-коцкама нема грешке. Све што вам је потребно је неколико основних састојака, а најбоље од свега је што се спремају без јаја и брашна.
30. 03. 2025. у 16:00

РАЈСКИ КОЛАЧ: Идеалан за љубитеље чоколаде, а укус је више него рајски
Овај колач с правом носи тако претенциозни назив.
23. 03. 2025. у 14:30

АРАПСКИ КОЛАЧ: Ако сте љубитељ оријенталних слаткиша, ова неодољива и лагана посластица постаће вам једна од омиљених (ВИДЕО)
Уколико вам је потребан рецепт за колач на брзину, арапски колач с бадемима је баш оно што сте чекали. Све се припреми за десетак минута, потом пече још 20, а резулат је слаткиш који се памти. По жељи можете прелити карамелом, али и без ње је феноменалан!
17. 03. 2025. у 14:30

НЕПРЕВАЗИЂЕНА ПОСЛАСТИЦА: Посна маркиза торта, савршен спој кекса и чоколаде
Непечена посластица раскошног укуса који се памти, а класик без премца.
05. 03. 2025. у 12:00Јована Васић
Најновије из рубрике

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

ЈЕДНИ КАЖУ ЈЕДНО, ДРУГИ ДРУГО, А ЗНАТЕ ЛИ ВИ: Да ли је добро пећи на маслиновом уљу?
Једна од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
30. 04. 2025. у 07:00

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00

ДОМАЋИ КОЛАГЕН: Припрема је једноставна, а и врло је укусан
Природни колаген из домаће супе помаже код остеопорозе, подмлађује кожу и штеди новац. Погледајте рецепт који је постао виралан.
29. 04. 2025. у 11:00

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
29. 04. 2025. у 09:00
Коментари (0)