НАПРАВИТЕ КОЛАЧ ОД ТРИ САСТОЈКА: Нема јефтиније, а укусније посластице, спрема се само 15 минута
27. 05. 2024. у 19:00
Друштвеним мрежама већ неко време кружи одличан рецепт за колач који захтева само 3 састојка, а могу га успешно припремити и потпуни кулинарски аматери. Можете га правити са различитим соковима и тако добити колаче других боја.
Повезане вести
САВРШЕНИ ЈЕСЕЊИ КЕКСИЋИ МИРИШУ НА ЉУБАВ: Један састојак мења све, истопите га и додајте у смесу (РЕЦЕПТ)
ЗА мање од десет минута и без додатних састојака, ваши кексићи ће доживети потпуну јесењу трансформацију.
09. 11. 2025. у 10:11
КОЛАЧИЋИ КОЈИ МИРИШУ НА ЉУБАВ: Све се само помеша и пече, а топе се у устима (РЕЦЕПТ)
РЕЦЕПТ који је обрадовао многе.
01. 10. 2025. у 16:43
ЈЕСЕЊА ЕКСПЛОЗИЈА УКУСА: Колач од боровница осваја на први залогај
АКО волите освежавајуће, воћне и мирисне посластице, колач од боровница је прави избор за вас.
27. 09. 2025. у 19:00
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА РУСКЕ ПИРОШКЕ КОЈИМА НИКО НЕ МОЖЕ ОДОЛЕТИ: Праве се очас посла и увек успевају
ОБОЖАВАЋЕ их цела породица, а идеалне су за доручак, вечеру или ужину.
28. 12. 2025. у 11:52
КАРАМЕЛ КРЕМАСТА ПАСТА СА ЧОКОЛАДНИМ ПРЕЛИВОМ: Десерт који враћа у детињство (ВИДЕО)
ОВАЈ десерт може да се направи и у посној варијанти
28. 12. 2025. у 10:21
ПИЛЕТИНА СА ПАСУЉЕМ И СПАНАЋЕМ: Богата, хранљива и једноставна супа
ОВА супа комбинује нежне пилеће батаке, два типа пасуља, спанаћ и поврће, стварајући оброк који је укусан, хранљив и лак за припрему.
28. 12. 2025. у 08:30
РЕЦЕПТ ЗА ЦВЕТНЕ КРУНИЦЕ СА СИРОМ: Споља су хрскаве, а у средини меке као душа (ВИДЕО)
ОВЕ декоративне крунице ће вас очарати својим изгледом, а још више укусом који се просто топи у устима.
27. 12. 2025. у 13:30
ГОВЕЂИ ОДРЕЗАК: Брзо и укусно јело из експрес лонца!
ЖЕЛИТЕ сочан и укусан оброк без дуготрајног провода у кухињи? Овај рецепт за говеђи одрезак у експрес лонцу савршено решава тај проблем – месо је меко и пуно ароме, а сос богат и укусан. Уз мало белог лука, парадајза и омиљених зачина, овај специјалитет ће сигурно постати хит сваког ручка или вечере
27. 12. 2025. у 12:04
Коментари (0)