"ЕУФОРИЈА" СА МАКОМ И БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Рецепт за неодољиви колач који одузима дах
01. 03. 2024. у 15:00
МАК је популаран састојак у свету посластичарства, посебно када је у питању прављење колача.
Повезане вести
КОЛАЧ СА МАКОМ БЕЗ ШЕЋЕРА И БРАШНА: Здравији десерт који осваја на први залогај
АКО тражите колач који је истовремено сочан, мирисан, богат укусом, а при том и без трунке рафинисаног шећера и брашна — овај мак колач је прави драгуљ.
04. 12. 2025. у 13:04
Најновије из рубрике
ПОСНА БАЈАДЕРА: Овај рецепт ће постати центар сваке трпезе (ВИДЕО)
БАЈАДЕРА има и своју посну верзију.
22. 12. 2025. у 13:00
РЕЦЕПТ ЗА МАЂАРСКЕ ПРЖЕНИЦЕ: По једном састојку се разликују од наших, а он потпуно мења укус
ДА ли сте некада јели мађарске прженице?
22. 12. 2025. у 08:45
УКУСНА СУПА СА КУСКУСОМ И ЋУРЕТИНОМ: Брзо, хранљиво и ароматично
Ова супа комбинује нежно ћуреће месо, ароматично поврће и кускус или резанце у један укусан и хранљив оброк. Погодна је за брзи ручак или вечеру, а лагано кување омогућава да све ароме дођу до пуног изражаја.
21. 12. 2025. у 21:07
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ЛАЗАЊЕ: Направите преукусан оброк, идеалан за породични ручак или вечеру
СОЧНЕ , слојевите и препуне укуса, посне лазање су идеално решење за сваки посни ручак или вечеру.
21. 12. 2025. у 19:00
ЧУВЕНИ РЕЦЕПТ СТАРЕ ЈУГЕ: Водена торта поново осваја Балкан
НЕКАДА давно, у скоро свакој свесци са рецептима, прво место заузимала је ова посластица.
21. 12. 2025. у 18:43
Коментари (0)