КОМБИНАЦИЈА КРЕМАСТИХ ФИЛОВА, ПРОСТО СЕ ТОПИ У УСТИМА: Торта Бели анђео готова је очас посла, без печења
ТОПИ се у устима, најлакши рецепт за торту Бели анђео.

Фото Shutterstock
Састојци:
* 1 паковање кора за розен торту
* 1 л млека
* 4 кесице пудинга од ваниле
* 200 г беле чоколаде
* 12 кашика шећера
* 100 г млека у праху
* 250 г маргарина
* 125 г путера
* 500 г шлага
* 4 чаше киселе павлаке
Припрема:
Скувати пудинг у заслађеном млеку, додати 100 г беле изломљене чоколаде и мешати док се не растопи. Оставити пудинг да се охлади. Када се пудинг охлади сјединити га са путером, маргарином и млеком у праху. Преосталу чоколаду ситно исецкати и умешати у фил. Све лепо сјединити. Затим за други фил умутити шлаг са хладном водом и додати киселу павлаку, све добро лагано сјединити варјачом.
Филовати:
Једну кору премазати филом од пудинга, па филом од шлага, па кора и све тако док има материјала, последњу кору премазати шлагом.
Пријатно!
(Stil)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

ПОСНА САРМА: Укус ће бити фантастичан - савршено гурманско искуство (ВИДЕО)
06. 12. 2023. у 07:00

РЕЦЕПТ ЈЕ ПРОВЕРЕН, А УКУС САВРШЕН: Најбрже и најукусније мекике које ћете пробати
05. 12. 2023. у 10:06

ЗАХАРОВА О УПОЗОРЕЊУ ВУЧИЋУ ЗБОГ ПОСЕТЕ МОСКВИ: Бандитизам и уцена, тако делују терористичке ћелије
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова данас је назвала упозорења Европске уније председнику Србије Александру Вучићу у вези његове посете Москви за Дан победе, "бандитизмом и уценом''.
30. 04. 2025. у 16:55

МАКРОН ПОСЛЕ РУСКОГ НАПАДА: Хитно нам је потребан мир
РУСКИ ракетни напад на град Суми на северу Украјине наглашава хитну потребу за наметањем примирја Русији, изјавио је данас председник Француске Емануел Макрон.
13. 04. 2025. у 15:34

ХАОС И ДРАМА НА САБАЛЕНКИНОМ МЕЧУ: Свађа. прозивке и на крају одлазак без руковања (ВИДЕО)
БЕЛОРУСКИЊА Арина Сабаленка савладала је Марту Костјук из Украјине за пласман у полуфинале мастерса у Мадриду, а то је било све само не обичан меч.
01. 05. 2025. у 09:30
Коментари (0)