НЕОДОЉИВИ УКУС, КОЛАЧ СА ЛЕШНИКОМ: Кремасти чоколадни фил и лешник дају симфонију укуса
10. 12. 2023. у 16:00
СПОЈ кремастог чоколадног фила и лешника дају неодољив укус овом колачу.
Повезане вести

МАЛО ДРУГАЧИЈЕ БАЈАДЕРЕ: Са кексом и две врсте чоколаде,а сваки залогај доноси богат и кремаст укус
Ако волите богат укус чоколаде и једноставне десерте без печења, ове лажне бајадере ће вас одушевити. Савршена комбинација кекса, банана и две врсте чоколаде чини их брзом и укусном посластицом за сваку прилику.
06. 04. 2025. у 14:30

ЧОКОЛАДНЕ ОБЛАНДЕ: Када једном испробате овај рецепт, постаће вам омиљени (ВИДЕО)
Уколико вам се једе нешто слатко, а немате пуно времена на располагању, са чоколадним обланда-коцкама нема грешке. Све што вам је потребно је неколико основних састојака, а најбоље од свега је што се спремају без јаја и брашна.
30. 03. 2025. у 16:00

ДОМАЋА НУТЕЛА: Крем од чоколаде и лешника, одличан за палачинке и мазање на хлеб
Нутела је један од омиљених кремова свих генерација, а уз овај рецепт нећете приметити разлику између куповне и домаће нутеле.
27. 03. 2025. у 11:30

РАЈСКИ КОЛАЧ: Идеалан за љубитеље чоколаде, а укус је више него рајски
Овај колач с правом носи тако претенциозни назив.
23. 03. 2025. у 14:30

ЧОКОЛАДНЕ ЛЕДЕНЕ КОЦКЕ: Чоколаднија и укуснија верзија познате посластице
Испробајте и рецепт за медитеранске скроз чоколадне ледене коцке какве Грци праве, а које ћете у сласт појести.
25. 02. 2025. у 08:00Jована Васић
Најновије из рубрике

ИДЕАЛАН ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЛЕШНИКА: Карамел тарт, кремасти дезерт који се топи у устима
Осим што веома атрактивно изгледа, овај тарт је невероватно укусан. Делује компликовано за прављење, али заправо није.
01. 05. 2025. у 15:36

БРЗИНСКЕ ПИТИЦЕ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Идеалне су за доручак и једноставно се праве (ВИДЕО)
ИАКО на прву подсећају на пицу, ове питице се праве много једноставније.
01. 05. 2025. у 07:00

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

ЈЕДНИ КАЖУ ЈЕДНО, ДРУГИ ДРУГО, А ЗНАТЕ ЛИ ВИ: Да ли је добро пећи на маслиновом уљу?
Једна од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
30. 04. 2025. у 07:00

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00
Коментари (0)