
Политика



МОЋНА ПОРУКА ВУЧИЋА: Народ је моја снага, ни милијарде им нису помогле да ме сруше
01. 05. 2025. у 21:49

ПОНОШЕВ ШИШКИН ПРИЗНАО: Синдикати довели 2 хиљаде људи у Београд, ако и толико! (ФОТО)
01. 05. 2025. у 21:41

Тенис





СЕРУНДОЛО У ПОЛУФИНАЛУ МАДРИДА: Аргентинац после преокрета победио Меншика
01. 05. 2025. у 17:48
Фудбал



ЖИВОТ МУ ОБЕЛЕЖИЛА ТРАГЕДИЈА - УСМРТИО 13-ГОДИШЊУ ДЕВОЈЧИЦУ: Ко је рођени брат Бастијана Швајнштајгера? (ФОТО)
01. 05. 2025. у 16:10 >> 17:08


Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom