
Тенис


СРПСКИ ПОНОС: Даниловић у полуфиналу мастерса, за финале против гренд слем шампионке?
03. 08. 2025. у 11:27


ТЕНИСКИ СВЕТ У ШОКУ! Анонимна тинејџерка разбила гренд слем шампионку!
03. 08. 2025. у 09:00

"ПРОВОКАЦИЈЕ ПРИВЛАЧЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ" Алкараз проговорио о односу са Јаником Синером
02. 08. 2025. у 10:53
Фудбал

ДА ЛИ СЕ ТО ДЕСИО НАЈВЕЋИ ПРОМАШАЈ У ФУДБАЛУ?! Обе екипе се хватале за главу! (ВИДЕО)
04. 08. 2025. у 16:34



ЛЕВЕРКУЗЕН САЧУВАО "БОМБАРДЕРА": Изврсни нападач продужио уговор са Бајером
04. 08. 2025. у 15:57

Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom