САЛАТА ОД ЈАЈА: Одлична као прилог, а може бити и укусан оброк

Новости онлине

24. 04. 2025. у 13:00

Доручак је најбитнији оброк у дану, па је зато потребно унети што више потребних витамина и минерала. Јаја која су вам остала од Васкрса можете искористити за више него укусну салату чији се рецепт налази у наставку.

САЛАТА ОД ЈАЈА: Одлична као прилог, а може бити и укусан оброк

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • мало бибера
  • 5 куваних јаја
  • 1 штап целера
  • ситно сецкани влашац
  • сок од пола лимуна
  • сенф
  • мајонез
  • со

Припрема:

Јаја ољуштите и преполовите или можете исећи на четири дела. Можете "избацити" жуманца и њих мало виљушком изгњечити. Штап целера исеците на мање комаде и додајте јајима, а онда и сецкани влашац па промешајте. Онда зачините и сипајте мајонез и сенф по жељи, у зависности колико желите да буде сочно. Онда на крају убаците и сок од лимуна и добро промешајте. Салата је спремна за сервирање.Можете убацити још неке састојке попут љуте паприке, оригана или можда пилетине. Све у складу са вашим укусом.

(Ona)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЗВАНИЧНО - РАЗВЕЛА СЕ ГАГА: Процес дуг 13 месеци, ПРОМЕНИЛА презиме, а Тони има нову девојку и то милионерку

ЗВАНИЧНО - РАЗВЕЛА СЕ ГАГА: Процес дуг 13 месеци, ПРОМЕНИЛА презиме, а Тони има нову девојку и то милионерку

ПАПИРИ за развод певачице Драгане Мирковић и Тонија Бијелића су потписани, а бракоразводни поступак је окончан после нешто више од годину дана.

29. 04. 2025. у 14:20 >> 14:21

Коментари (0)

ЦРНА УДОВИЦА ЗАВРШИЛА У КОЛИЦИМА: Наручила убиство мужа који је био на челу империје, па уживала у затвору 26 година