НАЈЛЕПША ФРАНЦУСКА САЛАТА, КОЈУ СТЕ ИКАДА ПРОБАЛИ: Сви ће вам тражити овај рецепт
Постоје разне варијације ове салате, а ми смо се одлучили за верзију са мајонезом и милерамом. Може се јести и самостално, али је ипак боље са шунком или печењем. Прилагодите састојке свом укусу и уживајте.

Фото Printskrin Youtube
Састојци:
- 450 г смрзнутог грашка
- 400 г кромпира, куваног у љусци
- 400 шаргарепа
- 200 г киселих краставаца
- 400 мајонеза
- 100 г милерама
- 3 јаја, тврдо кувана
- соли, по укусу
- бели бибер, по укусу
Припрема:
Поврће и тврдо кувана јаја очистити и исећи на коцкице. У шерпу сипајте воду, додајте нарезану шаргарепу, грашак, посолите по укусу и сачекајте да вода прокључа. Након тога кувајте још 8 до 10 минута. Ставите мајонез у велику чинију, додајте сенф, милерам и добро промешајте. Скувано поврће оцедите и додајте у смесу са мајонезом, додајте нарезана јаја, краставце и кромпир. Посолите и побиберите по укусу. Лагано промешајте и ставите у фрижидер да се охлади.
(Index.hr)

"ДОБРО СМО УПОЗНАТИ СА ДОГАЂАЈИМА У СРБИЈИ" Медведев оптужио Запад за организовање протеста у другим земљама
ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије и председник странке Јединствена Русија Дмитриј Медведев оптужио је данас западне земље да организују протесте и мешају се у изборне процесе других земаља да би одржале своју доминацију.
31. 07. 2025. у 17:01

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

СРПСКА СНАЈА ИЗ ЗАМБИЈЕ Описала свој прелазак у православље: "У почетку, неке ствари биле су ми ЧУДНЕ"
ПАТРИЦИЈА Каунда из Замбије пре неколико година заљубила се у младића из Србије, а због њега се доселила у нашу земљу, па чак и променила веру.
02. 08. 2025. у 11:32
Коментари (0)