ИЗДАШНА ОБРОК САЛАТА ГОТОВА ЗА 10 МИНУТА: Веома је заситна и укусна
Доносимо вам најбољи рецепт за оброк салату Црвено море која се прави за мање од 10 минута.

Foto: Printscreen Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković
Састојци:
- 2-3 парадајза
- 2 црвене паприке
- 250 г тврдог сира
- 5-6 чена белог лука
- 250 г крабиних штапића (сурими штапићи) или шунке
- 3 кашике мајонеза
- 4 кашике киселе павлаке
Припрема:
Изрезати паприке на штапиће и ставити их у чинију, па исечи парадајз (кашиком извући средину парадајза па га изрезати на штапиће и помешати са паприкама). Пропржити бели лук и додати сурими штапиће па пропржити два минута. Изватити штапиће на тањир и оставити да се хлади, а уљем и белим луком прелити парадајз и паприке, додати и штапиће и рендани сир. Додати мало лимуновог сока, мајонез, павлаку и зачине па све лепо промешати.
(Still)
Препоручујемо

РУСКА САЛАТА У ПОСНОЈ ВЕРЗИЈИ: Овако направљена лепша је од мрсне
16. 08. 2024. у 14:00

БРЗА САЛАТА ОД ШАМПИЊОНА: Прави се зачас, а поједе у трену, прсте да полижете
15. 08. 2024. у 10:43

ВИТАМИНСКА САЛАТА: Феноменална салата која ће добро доћи вашем организму
06. 08. 2024. у 15:00

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

УЖАС - ДА СЕ ПРЕВРНЕ ЖЕЛУДАЦ: Упали где производе крофне намењене ЦГ приморју - затекли су ХОРОР сцене (ВИДЕО)
Крофне су за многе једна од најпознатијих и најомиљенијих посластица на свету, али после гледања снимка који нам стиже из Црне Горе питање је како ћете убудуће гледати на оне куповне.
13. 09. 2025. у 17:03 >> 17:10
Коментари (0)