НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
18. 04. 2025. у 08:30
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
Повезане вести

САВРШЕН УСКРШЊИ РУЧАК: Кафтан јагњетина - Пече се у тесту, а месо буде толико меко да се распада
За ускршњи ручак се обично припрема јагењтина, а као прилог се служи кромпир.
19. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00

ЗА САВРШЕНО ЈУТРО: Мача лате, здрав и укусан напитак, разбудиће вас у моменту
ЗДРАВ и укусан напитак разбудиће вас у моменту.
15. 06. 2025. у 11:00

ЗА МАЊЕ ОД САТ ВРЕМЕНА: Зелена боранија запачена са сиром и павлаком
РАЗНОВРСНО поврће, преливено павлаком за идеалан ручак.
15. 06. 2025. у 09:00

НАЈБОЉЕ ОДМАХ СТАВИТЕ ДУПЛУ МЕРУ: Погачице од коприве са чиа семенкама
СОЧНЕ и сласне, уз шољу јогурта савршене за доручак.
15. 06. 2025. у 07:00

ТОПИ СЕ У УСТИМА: Домаћи макаронси са пистаћима и малинама (ВИДЕО)
САВРШЕН пролећни десерт.
14. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)