БАТАЦИ КОЈИ СЕ ЛЕПЕ ЗА ПРСТЕ: Зачињени и хрскави, а изнутра савршено печени и меки
Тако сочни да се топе у устима.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 7 већих батака
- 1 кашичица љуте паприке
- 1 прстохват листова мајчине душице
- црни бибер по укусу
- 60 мл уља
- неколико капи лимуна
- со по укусу
Припрема:
Батаке прво оперите у сирћетној води и оцедите их на плеху, посолите и зачините, па их попрскајте са неколико капи лимуна. У плех за печење сипајте уље додајте батаке и пеците на 200 степени, 1 до 1 и по сат. Извадите из рерне и сервирајте.
(stvar ukusa)
Препоручујемо

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)
ОНИ су Илија, Јована и Василије Хаџи-Пурић, полазници Центра за таленте "Никола Тесла".
10. 09. 2025. у 12:13 >> 20:43

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

У ЈЕКУ ДАЧИНОГ РАЗВОДА: Огласила се Наташа Беквалац
ЋЕРКА певачице Наташе Беквалац и бившег ватерполисте Данила Икодиновића, Хана Икодиновић, недавно је напустила Србију и са мајком отишла у Мадрид, где ће се школовати.
16. 09. 2025. у 19:27
Коментари (0)