ПОХОВАНЕ ЧОКОЛАДИЦЕ: Топе се у устима, а смажу се за трен ока

Јована Васић

06. 03. 2025. у 16:00

Поховане чоколадице по рецепту кувара Николе Каленића.

ПОХОВАНЕ ЧОКОЛАДИЦЕ: Топе се у устима, а смажу се за трен ока

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • чоколадица
  • брашно 
  • јаја 
  • млевени кекс

Припрема:

Чоколадицу наквасите, па је уваљајте у брашно, јаја и млевени кекс. У дубљу посуду са уљем спустите чоколадицу. Онда пржите на средње јакој температури. Кад млевени кекс порумени, чоколадице извадите на убрус па сервирајте са куглом сладоледа. Након сечења фил ће лагано да цури са стране. Пријатно!

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

Где купити зимске јакне које заиста греју и прате вас целу сезону