7 САВЕТА ДА ВАМ МЕСО БУДЕ СОЧНО: Уз ове сугестије свако месо које будете припремали биће савршено сочно и меко
22. 02. 2025. у 13:00
Без обзира коју врсту меса и ког квалитета припремате, оно може да буде укусније од оног које припремају у најбољим ресторанима. Потребно је само да се придржавате ових савета и смерница, помоћу којих ћете увек добити савршен оброк.
Повезане вести

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30

ДА ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА ТЕК ЗАМЕСИЛИ: Уз овај трик искусних домаћица, ваше тесто ће бити мекано чак 3 дана
Нема ништа лепше од домаће пите, пецива или хлеба. Многи воле свеже, вруће тесто које када се испече замирише цела кућа.
29. 03. 2025. у 14:30

САВЕТ СЛАВНОГ КУВАРА: Џејми Оливер открио како да вам уље не прска из тигања
Познати кувар Џејми Оливер открио је трик злата вредан. Захваљујући њему можете спречити прскање уља.
26. 02. 2025. у 15:00Јована Васић
Најновије из рубрике

САВРШЕН ЛАГАНИ ПРОЛЕЋНИ РУЧАК: Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром
Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром одлични су за пролећни лагани ручак.
03. 05. 2025. у 09:00

АКО НИСТЕ, ОБАВЕЗНО ГА САДА ПРОБАЈТЕ: Украјински кукурузни хлеб са младим луком, савршен за доручак, или уз мезе (ВИДЕО)
ПОЗНАТ је као "перјани" или зелени хлеб, због зелених стабљика младог лука које се исецкане стављају у тесто.
03. 05. 2025. у 07:00

СИТНИ КОЛАЧ ЗА КРУПНИ ЗАЛОГАЈ: Лешник гнезда, мало десерт савршенство
КАДА би лешници расли у оваквим гнездима, сигурни смо да би их сва деца "испразнила" за тили час.
02. 05. 2025. у 16:00

КАКО ГРЦИ ПРАВЕ ПЕКАРСКИ КРОМПИР? Спремите га овако и биће укуснији од меса
НАЧИН на који Грци праве пекарски кромпир учиниће га још укуснијим и примамљивијим за јело, а одлично ће се уз свако месо.
02. 05. 2025. у 11:00

ПОСЛАСТИЦА БЕЗ ГЛУТЕНА: Колачићи од кокоса и чоколаде, уживање у сваком залогају (ВИДЕО)
КОЛАЧИ од кокоса и чоколаде идеални су за све прилике. Оно што их додатно чини посебним јесте што су намирнице које се користе у њиховој изради безглутенске, те зато сви могу без стрепње од реакције да уживају у њима.
02. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)