УСКРШЊА јаја многима су укуснија него обична. Имају посебан укус и шмек, те деца, али и одрасли знају да их поједу и по десетак дневно. Наравно, не треба у томе претеривати. Они који имају здравтсвене проблеме, као што су повишени холестерол или неку другу хроничну болест, требало би да избегавају жуманца.
Повезане вести

ЉУБИЧАСТА УСКРШЊА ЈАЈА: Чаролија помоћу ПРИРОДНИХ састојака!
ВЕЛИКИ петак се ближи, те су домаћице у потрази за новим идејама за фарбање јаја.
08. 04. 2025. у 13:17

ТРЕНДОВИ ФАРБАЊА УСКРШЊИХ ЈАЈА: Ова палета боја доминира на друштвеним мрежама
УСКРС је празник који обележавају традиција, симболика и, наравно, боје. Сваке године, креативци и љубитељи празничне декорације осмишљавају нове, свежије и инспиративније начине да офарбају ускршња јаја.
03. 04. 2025. у 18:56

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

ЕВО КАКО ГРЦИ ФАРБАЊУ ЈАЈА: Техника како добити најинтезивнију црвену боју (ВИДЕО)
ГРЦИ су вековима усавршавали методе како би добили најинтезивнију, најживљу црвену боју која привлачи пажњу и има посебно место у васкршњим обичајима.
29. 03. 2025. у 17:54
Најновије из рубрике

МИРИС КОЈИ СЕ ШИРИ ИЗ КУХИЊЕ ОДМАХ МАМИ ОСМЕХ: Млади кромпирићи са поврћем (ВИДЕО)
ПОСНО и лагано јело које највише прија током великих врућина.
16. 06. 2025. у 09:00

ЛАГАН, ХРАНЉИВ И СПРЕМАН БЕЗ МУКЕ: Безглутенски хлеб од броколија (ВИДЕО)
САВРШЕН спој здравља и укуса.
16. 06. 2025. у 07:00

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00

ЗА САВРШЕНО ЈУТРО: Мача лате, здрав и укусан напитак, разбудиће вас у моменту
ЗДРАВ и укусан напитак разбудиће вас у моменту.
15. 06. 2025. у 11:00

ЗА МАЊЕ ОД САТ ВРЕМЕНА: Зелена боранија запачена са сиром и павлаком
РАЗНОВРСНО поврће, преливено павлаком за идеалан ручак.
15. 06. 2025. у 09:00
Коментари (0)