УСКРШЊА јаја многима су укуснија него обична. Имају посебан укус и шмек, те деца, али и одрасли знају да их поједу и по десетак дневно. Наравно, не треба у томе претеривати. Они који имају здравтсвене проблеме, као што су повишени холестерол или неку другу хроничну болест, требало би да избегавају жуманца.
Повезане вести

ЉУБИЧАСТА УСКРШЊА ЈАЈА: Чаролија помоћу ПРИРОДНИХ састојака!
ВЕЛИКИ петак се ближи, те су домаћице у потрази за новим идејама за фарбање јаја.
08. 04. 2025. у 13:17

ТРЕНДОВИ ФАРБАЊА УСКРШЊИХ ЈАЈА: Ова палета боја доминира на друштвеним мрежама
УСКРС је празник који обележавају традиција, симболика и, наравно, боје. Сваке године, креативци и љубитељи празничне декорације осмишљавају нове, свежије и инспиративније начине да офарбају ускршња јаја.
03. 04. 2025. у 18:56

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

ЕВО КАКО ГРЦИ ФАРБАЊУ ЈАЈА: Техника како добити најинтезивнију црвену боју (ВИДЕО)
ГРЦИ су вековима усавршавали методе како би добили најинтезивнију, најживљу црвену боју која привлачи пажњу и има посебно место у васкршњим обичајима.
29. 03. 2025. у 17:54
Најновије из рубрике

МАЛО ДРУГАЧИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Неодољиво је сочна, укусна и припрема се за свега 5 минута (ВИДЕО)
Ако волите питу од јабука, али желите да пробате нешто ново и другачије, овај рецепт ће вас одушевити.
30. 04. 2025. у 09:00

ЈЕДНИ КАЖУ ЈЕДНО, ДРУГИ ДРУГО, А ЗНАТЕ ЛИ ВИ: Да ли је добро пећи на маслиновом уљу?
Једна од већих заблуда у кулинарству је та да не би требало пржити, кувати или пећи на маслиновом уљу, већ да је исправно користити га само хладно.
30. 04. 2025. у 07:00

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00

ДОМАЋИ КОЛАГЕН: Припрема је једноставна, а и врло је укусан
Природни колаген из домаће супе помаже код остеопорозе, подмлађује кожу и штеди новац. Погледајте рецепт који је постао виралан.
29. 04. 2025. у 11:00

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
29. 04. 2025. у 09:00
Коментари (0)