ПОСНИ ХЕЉДИНИ УШТИПЦИ: Здрави, укусни и једноставни за припрему!
25. 12. 2025. у 07:00
ПОСНИ хељдини уштипци су одличан пример како традиционални рецепти могу добити савременију и здравију ноту. Захваљујући већем уделу хељдиног брашна, ови уштипци имају пун, природан укус и пријатну текстуру. Идеални су за време поста, али и као лагани оброк или доручак током целе године.
Повезане вести
ПОСНО СЛАНО ПЕЦИВО: Нова комбинација укуса која ће вас одушевити!
МАЛО теста, али овог пута у другачијој и јако укусној комбинацији – шампињони, кукуруз, сушени парадајз, маслине и мирисни зачини. Савршено за пост, али и за сваку прилику када желите нешто слано и мекано.
17. 12. 2025. у 07:00
ШТАПИЋИ СА СЕМЕНКАМА: Рецепт за савршено посно пециво
ДАНАС са вама делимо рецепт за хрскаве и мирисне штапиће са семенкама – савршене за грицкање, послужење уз кафу, чај или као додатак уз супе и салате.
15. 12. 2025. у 07:00
БРЗЕ ПОСНЕ ПОГАЧИЦЕ: Освајају на први залогај!
У ВРЕМЕ поста стиже једноставан, укусан и мирисан рецепт који ће обрадовати сва нестрпљива непца. Ове погачице, хрскаве споља а мекане изнутра, припремају се за трен – без квасца, без чекања, само са много укуса.
11. 12. 2025. у 07:00
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА, КРОМПИРОМ И ПРАЗИЛУКОМ: Неодољива пуноћа укуса за посну трпезу
АКО волите мирис домаће пите која спаја пуноћу укуса и сочност поврћа, онда је ова пита са празилуком, кромпиром и печуркама идеалан избор за вас.
03. 12. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике
БАКИН ГОВЕЂИ ГУЛАШ: Богат и пун укуса
Говеђи гулаш је једно од оних јела које не трпи журбу. Управо у спором крчкању крије се тајна његовог дубоког укуса и меког меса које се топи у устима. Уз коренасто поврће, млади кромпир и богати сос, овај гулаш је савршен избор за породични ручак, нарочито у хладнијим данима.
25. 12. 2025. у 21:39
ЗАПЕЧЕН СПАНАЋ СА СИРОМ: Једноставно, здраво и укусно јело
Запечен спанаћ са сиром је практично јело које спаја хранљивост поврћа и пуноћу укуса сира. Без кора и компликоване припреме, ова тепсија је савршен избор за све који желе нешто домаће, топло и заситно, а притом лагано за стомак.
25. 12. 2025. у 21:31
СВИЊСКИ БУТ У СОСУ: Рецепт за празнични специјалитет
Сочни медаљони свињског бута у комбинацији са кремастим сир сосом и нотом вина чине ово јело савршеним за празничну трпезу или свечану вечеру. Брзо се припрема, а укуси се сливају у богат и ароматичан оброк.
25. 12. 2025. у 20:23
ПРАВЕ ДОМАЋЕ ВАНИЛИЦЕ: Додајте овај састојак, укус је непоновљив
ДОМАЋЕ ванилице враћају у детињство сваким мирисним залогајем.
25. 12. 2025. у 17:35
ЧОРБА ОД ПЕЧУРАКА И ХЕЉДИНИХ ЉУСПИЦА: Зимска супа пуна укуса и хранљивих састојака, савршена за хладне дане
Ова густа чорба комбинује ароматичне печурке и нежне хељдине љуспице. Савршена је као лагани ручак или вечера, обилује протеинима и влакнима.
25. 12. 2025. у 15:59
Коментари (0)