СПРЕМИЋЕТЕ ИХ БРЗО, А ЈОШ БРЖЕ ПОЈЕСТИ: Пица мафини - Сјајна комбинација за све љубитеље сочних пита и теста

Новости онлине

23. 05. 2024. у 15:30

АКО сте љубитељи теста, ево рецепта који ће вам се сигурно допасти.

СПРЕМИЋЕТЕ ИХ БРЗО, А ЈОШ БРЖЕ ПОЈЕСТИ: Пица мафини - Сјајна комбинација за све љубитеље сочних пита и теста

Foto: Jutjub/Printskrin/ CooKing

Пица мафине припремићете брзо, а још брже појести.

Састојци:

  • 4 јајета
  • 200 мл јогурта
  • 200 г брашна
  • пола чаше уље
  • 1 кесица прашка за пециво
  • со
  • шунка
  • чајна кобасица
  • качкаваљ
  • кечап

Припрема:

Миксером умутите јаја, а онда додајте већ помешано брашно, јогурт и прашак за пециво.

У смесу додајте уље и со, па поново промешајте.

Чајну кобасицу, шунку и качкаваљ исеците на коцкице, па убаците у мешавину. Додајте четири кашике кечапа, па опет промешајте.

Модле за печење мафина премажите танким слојем уља, па их кашиком напуните припремљеном смесом.

Рерну укључите на 200 степени, па убаците мафине да се пеку 20 минута.

(Оna)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Турци упали  на тренинг Србије пред први меч орлова на ЕУРО 2024 (ВИДЕО)